keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Tiistai 29.10,19:


Päivä sujui rauhallisesti kotitöitä tehdessä. Pihaa tuli haravoitua niiltä osin kuin aurinko oli sulattanut sitä viime yön seitsemän asteen pakkasen jälkeen.
Kävin myös hakemassa Bluetooth-kuulokkeet Tokmannilta. Ne sai kahdella kympillä tarjouksesta. Liittäminen kännykkään sujui moitteettomasti.
Yle Turkua kuuntelin jonkin aikaa. Se on perherauhan takia hyvä, sillä Ullan MS-tauti aiheuttaa ongelmia hänelle, jos huushollissa on ylimääräisiä äänilähteitä.
Olenkin oppinut olemaan aika hiljaa. Jopa niin, että unohtuu joskus vastata emännän puheisiin ja ohjeisiin. Siitä ei sitten hyvää seuraa.
Nämä henkilökohtaiset ongelmat ovat kyllä pieniä verrattuna brittien tilanteeseen. Saivat jälleen kerran lykkäystä Brexitiinsä. Ja Boris ehdotti uusien vaalien järjestämistä, se torjuttiin parlamentissa. Sitten yön yli nukuttuaan PM toi uuden esityksen vaaleista, se hyväksyttiin. Vaalit järjetetään joulukuun alussa. Mitä sitten seuraa? Sitä ei tiedä kukaan. Todennäköisesti haetaan uutta lykkäystä, että voidaan järjestää kansanäänestys asiasta. Vaaleilla valittu parlamenttihan ei sellaista päätöstä saa aikaiseksi.
Kun parlamentarismi kulkee kohti tiensä päätä, niin voi ymmärtää hyvin Trumpin halun kohti yksinvaltiutta. Trump sentään tekee päätöksiä, vaikka ne eivät useinkaan ole kovin fiksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti