perjantai 25. elokuuta 2023

Lääkärissä

Sain ajan lääkärille klo 13.00. En uskaltanut ottaa aikaisempaa aikaa, kun en tiennyt suolen toiminnan tilaa. Edellisinä päivinä olisi auton penkki tahriutunut pahasti, jos olisi heti puolen päivän jälkeen lähtenyt ajamaan.

Tänään uskoin selviäväni matkasta ilman pyykkireissua.

Olin netissä tilausta tehdessäni kertonut muutamalla sanalla tilanteeni, joten kun astuin lääkärin eteen hän tiesi, mitä odottaa ja oli ilmeisesti tutustunut edellisestä käynnistäni tehtyyn raporttiin.

Kerroin laveasti tilanteeni ja rouva kyseli minulta lisäinformaatiota.
Painon pudotuksen hän varmisti johtuvan lääkkeestä, se vie joiltakin ruokahalun, joten syöminen jää vähemmälle ja paino putoaa.
Kun tiedustelin sitä että jos jatkaisin kuuria, niin saavuttaisinko painoindeksin 20. Hän vastasi, että varmaankin, mutta lääke on elimistöä rasittava ja käyttö johtaisi pahoihin ongelmiin.


Fungorin-lääke aiheuttaa mahdollisesti ripulia, mutta sitä ei voi varmuudella laittaa lääkkeen syyksi.
Totesi, että lääkkeen käytön lopettaminen oli oikea ratkaisu ja kynsiäni tutkittuaan sanoi myös sienen olevan lähes kokonaan poistunut.


Kirjoitti reseptin kynsilakasta, joka soveltuu kynsieni hoitoon.
Joten syksyllä, kun aloitan taas uimakauden hallissa, niin siellä tepastelee harmaapartainen herramies kirkkaanpunaisia kynsiä esitellen!
Tai jos saisi kymmentä eri väriä – joka kynteen oma väri, niin voisi liittyä sateenkaariporukkaan ihan huomaamattomasti!

Otin vastaan reseptin ja laskun. Sen kävin maksamassa alakerrassa. Maksun vastaanottaja, nuori neito, katsoi laskua ja kysyi, että olinko puhelinvastaanotolla – sanoin, että en vaan ihan normaalilla vastaanotolla. Hän sanoi, että tässä on sitten joku virhe ja hänen pitää soittaa lääkärille.
 
Sanoin, että se lienee tarpeetonta. Tämä on toinen kerta, kun käyn hänen vastaanotollaan ja näin miellyttävälle ihmiselle annetaan hiukan alennusta.

Muutenkin seurusteluni lääkärin kanssa oli huumoripitoinen. 
Kun kerroin lääkärille tiistaiaamun neljän tunnin sessiostani vessassa ripulia kärsimässä ja kerroin myös, että silloin vatsan seutuun sattui niin pahasti, että ajattelin parhaaksi ottaa käteen partaveitsen ja lopettaa kärsimykseni siihen paikkaan.
Kun hän rypisti otsaansa, niin totesin, että lauseeni oli huulenheittoa.


Lääkäri sanoi siihen, että hän poistaa sitten tästä lausunnostaan sen kohdan, että potilas tuli vastaanotolle itsetuhoisin ajatuksin.  ☺😉

Ken tästä ovesta käy, saa kaiken toivon..... 😲



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti