lauantai 29. toukokuuta 2021

Suunnistamassa = pummaamassa!

Tänään alkoivat iltarastit, joissa otetaan myös aikaa rasteilla ja lopussa. Siis emit-leimaus oli käytössä Piikkiössä Lähirasteilla.

Taisin olla kuin vasikat kevätlaitumella, siltä se ainakin tuntui, kun katselee reittiviivaa.

Ykköselle hirveä nousu, 5 m käyräväli tuntui aina kymmeneltä metriltä. Ja Garmin ilmoitti, että päivän kymmenen kerroksen haaste täyttyi.

Kakkosella en katsonut rastimääritettä, vaan kartasta katsoin, että se on jyrkänne. Tulin sen jyrkänteen alle, ei rastilippua löytynyt, joten uudelleen ylös ja hakemaan notkoa. Sitä sitten hain oikein kunnolla. Arvaa jotta hiukan harmistuin...

Nelosella tein pienen kuprun, kun tein ylimääräisen lenkin oikealle.

Seiskalla en ymmärtänyt käyriä ja kävin ensin väärässä paikassa. Maalissa kerroin tästä ratamestarille ja hän sanoi niiden tosiaan olleen hyvin epämääräisiä.

Kasille mennessä oli vaikeuksia pysyä poluilla, ne kun olivat heikkoja ja ruohottuneita.

Ysille mennessä sai ihailla maisemia, kun polku kiemurteli vuoren pohjoispuolen jyrkänteiden vierestä. Ei siinä vaiheessa ollut kiirettä, voimat olivat sulaneet nousumetreihin (166 metriä yhteensä).

Viikon päästä olen ilmoittautunut SM-kisoihin. Muuten hieno juttu, mutta kunto ja taito eivät edellytä osallistumista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti