tiistai 11. toukokuuta 2021

Onneksi on vaimo!

Tämä korona-aika on haastavaa.

Viime syksynä Ulla löysi netistä erikummallisen härvelin, jota markkinointiin lamppuna. Vaimon mielestä se soveltui erinomaisen hyvin kesämökkimme keittiöön.
Kerroin oman mielipiteeni hässäkästä, kun se saapui perille.

Eilen sähköopiskeluista innostuneena päätin yrittää sen asennusta kattoon. Tosin epäilin, ettei se onnistu, kun sähkökytkentä pitää tehdä katon rajassa. Laskin, että kaksi kättä tarvitaan lampun nostamiseen ja toiset kaksi sähköjohtojen asentamiseen.

Kahteen kertaan laskin käsieni lukumäärän, niitä oli minulle annettu vain kaksi. Jo Konstan Pylkkerö aikoinaan kaipasi välikäsiä, niitä olisi tarvittu, kun Ulla ei enää pysty auttamaan näissä asioissa.

Riittävän kauan kun fundeerasin asiaa sormi suussa, löysin ratkaisun.

Tällaisella lihashallinnalla ja tasapainolla onnistuin. Tosin taistelun jälkeen kaikki lihakset selässä olivat kuin tulessa. Apuun oli kutsuttava Burana 800, sen avulla pystyin illalla nukkumaan ja aamulla olin niin notkea, että yletyin sormillani jo polviin asti.

Lampun mukana tuli kuusi LED-lamppua teholtaan 7 W. Ilmeisesti härveli on tarkoitettu ripustettavaksi keskisuuren kirkon ainoaksi kattolampuksi. Nimittäin yksi lamppu riitti mainiosti keittiön valaisuun.

Vaimon mielestä tämä on kaunis ja käytännöllinen. 👵
Asiasta on kahden hengen yhteisössämme kaksi mielipidettä. 👴Ei kommentteja:

Lähetä kommentti