sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Perhekeskeisyyttä

Meitä Ullan kanssa ovat miniät kiitelleet siitä, ettemme pahemmin häiritse ja ota kantaa heidän perheensä elämään.

Se voi olla kehua, mutta saattaa siellä piillä pientä piikkiä, että voisi lapsiensa perheistä hiukan enemmän huolta kantaa ja yhteyttä pitää.


Vappuviikonloppuna yritimme korjata tilannetta.


Vappupäivänä kävimme tervehtimässä nuoremman poikamme perhettä. Saimme kutsun tulla maistamaan heidän pizzauuninsa tuotteita. Se oli sellainen kaasulla lämmitettävä uuni. Ihmeen herkullisia pizzoja Juha sieltä loihti. Mennen tullen voitti Kotipizzan tuotteet – tosin joidenkin mielestä se ei paljoa vaadi.


Minä kävin tekemässä Gaian kanssa kävelylenkin ja ihailemassa sellaista aluetta, jolla en ole ennen käynyt. Siellä oli vieri vieressä kymmenittäin upeita omakotitaloja. Tosin ne ovat kaikki kesämökkikäytössä.
Jossakin kirjassa kerrottiin, että on Suomi köyhä, siksi jää. Ei siltä kyllä näytä tuolla Airiston lomakylän tienoilla.


Ja seuraavana päivänä suuntasimme Tampereelle. Siellä juhlittiin pojantyttären Amalian syntymäpäiviä. Neiti täytti kolmetoista vuotta.


Sielläkin saimme lounaan ja monipuolisen kahvitrahteerauksen sen päälle. Mukanamme oli sisareni Maija, hän kun on Amalian kummitäti. Maijalla on runsaasti kummilapsia. Vanhin lähentelee jo kuuttakymmentä ja Amalia on nuorin heistä.


Matkalla sain hieman moitetta vaimolta Seat Aronan ahtaudesta.
Se vaan on niin, että montaa kertaa sellaista mielipidettä ei tarvitse vaimonkaan esittää. Siinä tulee nimittäin autonvaihto aika vikkelästi meikäläiseltä tehdyksi.


En ole kyllä vielä edes väriä päättänyt, joten kyllä siihen vaihtoon on piiiitkä matka! 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti