sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Tieto luo tuskaa

Olin tunnin kävelylenkillä viimassa ja 16 asteen pakkasessa. Ihmekös se, että ajatukset menivät kaikenlaisiin katastrofeihin, joita meille on povattu.

Auringossa tapahtuu järkyttävän suuri purkaus ja se aiheuttaa valtavaa tuhoa maapallon infrastruktuuriin. Sähköntuotanto loppuu ja kaikenlainen tietoliikenne takkuaa. Anarkia valtaa maapallon ja älyllinen elämä vaaraantuu.

Valtava asteroidi törmää maahan. Jos kymmenkilometrinen järkäle osuu maahan sopivassa kulmassa, niin se on ihmiskunnan loppu. Henkiin jäävät torakat – ehkä.

Kasvihuoneilmiö aiheuttaa pallomme ilmaston hallitsemattoman lämpenemisen ja ilmakehämme haihtuu avaruuteen. Näin on käynyt Venukselle ja saattaa tapahtua myös maapallolle.

Vulkaaninen toiminta voimistuu entisestään ja koko maapallon ilmakehä muuttuu läpäisemättömäksi. Aurinko ei enää lämmitä maapalloa ja koko pallo jäätyy. Sivilisaatio katoaa, edes torakat eivät selviä.

KGB:n pieni mies itänaapurissa päättää vallata koko maapallon ja tuhoaa atomiaseillaan kaikki vihollismaat. Samalla myös itsensä. Torakat selviävät.

Golf-virta pysähtyy ja Pohjois-Eurooppa jäätyy. Kannattaa siis hankkia mökki Espanjasta!

Kaikki jäätiköt sulavat ja merenpinta nousee sata metriä. Kaksi miljardia pakolaista valtaa korkeammat maa-alat ja laajat sodat alkavat. Torakat selviävät.

Tässä alkaa pikkuhiljaa toivoa Jeesuksen paluusta. Hän lienee ainoa, joka pystyy meidät pelastamaan. Tosin ei viime käyntikään mitenkään saanut minua vakuuttumaan hänen kyvyistään!

Onneksi meikäläisellä on sen verran vähän näitä elinvuosia jäljellä, etten ehkä näe yhtäkään katastrofia hävittämässä palloamme.

P.S.
Unohdin vallan nämä vieraat sivilisaatiot, jotka tulevat ohikulkumatkallaan tankkaamaan avaruuslaivastonsa ja imevät auringon tyhjäksi energiasta! Torakat selviävät - ne vaihtavat isäntää.


Kuva: ThinkstockphotoEi kommentteja:

Lähetä kommentti