maanantai 24. elokuuta 2020

Hallituksen iltakoulussa

Pääsin kärpäsenä kattoon kuuntelemaan hallituksen iltakoulua.

Vilkkaana kävi keskustelu, kun hallituksemme hedelmällisessä iässä olevat rouvat pohtivat kuukautissuojien kalleutta. Ratkaisukeskeisyyttä treenanneet ministerit totesivat, että jotain asialle on kiireesti tehtävä. Yksi ehdotti, että vähin mitä hallitus voi tehdä maailman pelastamiseksi, on alentaa tamponien arvonlisäveroa. (Iltalehti: Demarinaiset ovat valmistelleet kuukautis- ja inkontinenssisuojien arvonlisäveron laskusta puoluekokousaloitteen SDP:n ensi kesän puoluekokoukseen 2020.)

Yksimielisesti päätettiin esittää asia eduskunnalle heti kun se kokoontuu syysistuntokaudelle.
Kun muita asioita ei ollut esityslistalla, hallitus siirtyi puutarhan puolelle nauttimaan shamppanjaa – hallituksen miespuolisille jäsenille annettiin tölkki
keskiolutta käteen. Näinä ankeina aikoina on säästettävä kaikesta mahdollisesta.

Pikkusormi pystyssä lasia kallistellessa keskustelu sivusi myös näitä pienempiä asioita, kuten koronaviruksen leviämistä, maailmantalouden romahtamista, työttömyyden lisääntymistä ja laajamittaista konkurssiaaltoa.

Todettiin, että kyllä aika ne hoitaa.

Mielenkiinnolla odotan, kun isänmaa saa taas joskus tulevaisuudessa hallituksen, jossa vetovastuussa ovat eläkeikää lähestyvät äijänköriläät. Ennen kuin he alkavat laittaa maata ja taloutta jonkinlaiseen kuntoon, he päättänevät panna erektiolääkkeet ilmaisjakeluun keski-iän ylittäneille pojankoltiaisille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti