torstai 1. syyskuuta 2022

15 vuotta sitten

Tänään 15 vuotta sitten eräs Ryhmä Rämä kokoontui vuosikokoukseen Nauvossa.

Annetaan päiväkirjan puhua niin ei mene muistelut aivan päin seiniä!

1.9.07:
Pirjo ja Teijo tulivat aamulla puoli kymmeneltä ja Ullakin vääntäytyi ylös, tosin vieraiden jo saavuttua.

Me lähdimme Teijon kanssa kymmeneltä juoksemaan Nauvon puolimaratonia. Kolme kilometriä ennen perille tuloa saimme niskaamme kunnon sadekuuron ja veden lämpötila taisi olla alle viisi astetta. Loppumatkan Teijo juoksi lähelle neljän minuutin vauhtia ja minä jäähdyttelin, kun pulssi oli hakannut hiekkatieosuudella tasaisesti luokkaa 160.

Ulla oli lämmittänyt meille saunan – siellä oli ovet auki, kiukaan alla oli tuli sammunut ja lämpötila saunassa 32 astetta. Saimme lämmön nousemaan yli ruumiinlämmön ja pelastuimme hypotermialta – ainoastaan varpaat meinasivat jäätyä saunan lauteilla.

Yhden jälkeen tulivat Marjukka ja Ilari ja vielä myöhemmin Hanna-Kaija ja Markku. Ryhmä Rämä oli koolla taas, vuoden sisällä kolme jäsentä oli täyttänyt kuusikymmentä vuotta ja tapausta piti juhlistaa kuohuviinillä ja ylitsepursuavilla puheilla.

Sitten pääsimmekin asiaan, eli ruokapöytään ja sienikeiton sekä Ullan loihtimien lämpimien voileipien kimppuun.

Tämän jälkeen oli vuorossa Pirjon ja Teijon valmistelema suunnistusrata, joka tosin vaati enemmän yleistietoa kuin suunnistustaitoa. 

Siellä piti tietää muun muassa, mikä tulee kolmanneksi, kun vihjeeksi oli annettu a) Ens heppa; b) Nyt valakka; c) ???.
Vastaushan on tietysti: Sitruuna.

Myöhemmin pelasimme myös pari erää mölkkyä. Yllättäen toisen pelin voitti Marjukka! Ilta jatkui turisten, vanhoja muistellen ja syöden. Hanna-Kaija ja Markku lähtivät ennen yhtätoista ajelemaan kotiin päin; velvollisuudet siellä estivät yöpymisen. Me muut pääsimme yllättäen nukkumaan jo ennen yhtä – kiitos siitä lankeaa Teijolle.

Kaksi rouvaa ja kuvan ottaja puuttuvat kuvasta.
Miksi puuttuvat - sitä en muista!

Mölkyn pelaajat järjestäytyneenä.

Aika vähän oli otsatukkaa miehillä jo siihen aikaan!

Mitähän tälle kutsumattomalle vieraalle tarjottiin?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti