tiistai 26. joulukuuta 2023

Tapaninpäivä

 Sinne se jäi tämä joulua muistojen joukkoon.

Tänään meillä olikin vilinää ja vilskettä.

Jani ja Tiina lapsineen olivat lähteneet Tapaninajelulle Tampereelta, ja heidän kanssaan tuli yhtä aikaa myös Maija meille katsomaan kummityttöään Amaliaa sekä täysikasvuiseksi varttunutta Joonaa.
Nautimme lasillisen kuohuvaa ja myös ainoa alaikäinen sai omansa.

Siinä seurustelun lomassa aloimme tutkia kiinalaisravintoloiden tarjontaa ja päädyimme tilaamaan Kiinan Muurista ruokaa. Siis siitä muurista, joka sijaitsee Turussa Sirkkalankadulla.

Foodora toimitti tilauksen perille puolessa tunnissa. Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli niin runsaasti, että me Ullan kanssa ja tamperelaiset taidamme syödä sitä vielä pari päivää.

Koirat näyttivät hieman hammasrivistöään alkuvaiheessa, mutta rauha rakentui varsin nopeasti. Tosin eivät nämä kaksi narttua ihan haisteluetäisyydelle toisiaan päästäneet.
Kävimme Janin kanssa ulkoiluttamassa koiria puolen tunnin lenkillä. Siellä ne etenivät ihan sulassa sovussa.

Timokin poikkesi meillä ja vei Maijan mukanaan katsomaan lastenlastaan, joka oli syntynyt täsmälleen samana päivänä kuin meidän pojanpoikamme Joona – tosin kahdeksantoista vuoden erolla!

Illalla myös tamperelaiset lähtivät kotiin ja Gaia vaikutti hyvin helpottuneelta, kun koirakilpailija poistui hänen reviiriltään!

Koirista vanhempi Lili lepää matolla Amalian ja Tiinan välissä.
Gaia joutuu etsimään arvostusta Ullan ja Maijan vierestä.
Naisvaltaisessa joukossa Joona ja Jani ovat ottaneet istumapaikat naisväeltä.
Onko tapakasvatus epäonnistunut jo kahdessa polvessa? 😔


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti