lauantai 19. syyskuuta 2020

Suomen mestaruutta hakemassa.

Tänään vuorossa Suomen mestaruuskilpailut sprinttisuunnistuksessa.

Vaikka en ole nopea, niin sprinttisuunnistus sopii vartalolleni parhaiten.

Otsikosta huolimatta ei paineita palkintosijoille ole. Joten otin kisan vähän niin kuin iltarastit.
Lähdin matkaan kotoa viime tingassa ja kun parkkipaikalta oli pitkä matka kisapaikalle sekä piti hakea vielä numerolappu mukaan, niin ihan viime tingassa saavuin lähtöön. Ehdin kuitenkin käydä jopa pissalla!

Kun sain kartan käteen lähdössä, olin hiukan H-moilasena. Mitenkä tästä hässäkästä selviää kuivin jaloin???
Näin:

K-1: Alku oli huonoin mahdollinen, en löytänyt ensimmäisiä portaita ja mutkaa tuli noin 15 sekkaa. Sijoitus rastivälillä 43/62
14-15: Selkeä väli, 27/62
15-16: Kadotin itseni kartalta kun lähdin rastilta, siinä joutui kokoamaan itseään noin 20 sekunnin verran!, 36/62
16-17:
Vielä viimeiselle rastille mennessä joutui tekemään kartanlukua, 33/62
17-M: Urku auki, max pulssi 169, 39/62.

Kokonaisuudessaan pitää olla tyytyväinen, kun tämän hässäkän selvitti vajaan minuutin pummeilla. Voittajalle hävisin 4.03, loppusijoitus oli 22/62.

Lähestyn silmät kiinni viimeistä rastia, kuvan c Jarmo Jokila.