perjantai 13. marraskuuta 2020

Influenssarokotus

Kuulumme Ullan kanssa tähän riskiryhmään. Eli kauniimmin sanottuna vanhuksiin. 

Jaa, ei sekään nyt niin kaunista ollut, mutta silti meille suositellaan influenssarokotusta. Sen saa helposti, toista se tulee olemaan koronarokotuksen kanssa.

Rokotus järjestettiin Messuhallissa. Siellä oli A-hallissa 18 telttaa, jokaisessa pari hoitajaa hoitamassa liukuhihnarokotuksia. Aikataulut pitivät ja homma valmistui nopeasti.
Kapasiteetti oli yli kaksisataa rokotusta tunnissa. Hyvä saavutus näin korona-aikana, kun myös etäisyyksistä pidettiin huolta.

Suosituksen mukaisesti jäimme hetkeksi odottelemaan jälkivaikutuksia. Niitä ei tullut ja ajelimme takaisin kotiin.

Mutta pari päivää rokotuksen jälkeen minuun iski nuha, päänsärky ja hieman kuumeinen olo. Voi olla, että se on psyykistä kun vielä sää muuttui pilviseksi ja sateiseksi.

Joka tapauksessa tänään totesin, että minun osaltani Marrasputki on taputeltu. Ahkerasta rukoilusta huolimatta jouduin siis jättämään jokapäiväisen juoksulenkin tekemättä.
Onneksi sentään kaapista löytyi jokapäiväinen leipä. Eikä olutkaan päässyt vielä loppumaan, joten luottavaisena tässä odotellaan huomista.

Amerikoissa herra Trump odottelee luottavaisena sitä, että hänen valituksensa kuullaan ja oikeus nimittää hänet toiselle kaudelle USA:n presidentiksi.

Kaikki tietävät, että sillä miehellä ei ole vinttikamarissa kaikki ihan priimassa kunnossa. Ja sekin tiedetään, että hän on jäänyt joissain asioissa uhmaikäisen lapsen tasolle.
Mutta että tuollainen ihminen pääsee suurvallan päämieheksi, niin se ei mahdu eurooppalaisen kaaliin. Vai pitäisikö minun sanoa lanttuun?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti