maanantai 24. tammikuuta 2022

Asiakassuhteeni Giganttiin päättyi

Ostin kolme viikkoa sitten uuden kirjoittimen. Edellinen oli taas lopettanut toimintansa – heti kun takuuaika meni umpeen.

Käytän kirjoitinta lähinnä skannerina ja se aiheuttaa ongelmia tulostuspään kanssa. Se ryytyy käyttämättömyyteen eikä näitä halpoja laitteita kannata korjata.
Ostin halvimman laitteen, vaikka köyhän ei pitäisi ostaa halpaa. 

Kun toin sen kotiin sain tulostettua itselleni kartan. Kun viikon päästä yritin taas tehdä sen kanssa töitä, niin ei tullut mitään. Vaihdoin porttia ja asetuksia ja sain taas tehtyä tulosteen. Seuraavaa en saanut. Uhrasin monta tuntia parin viikon ajan ja kaikenlaista yritystä tein. Yksittäisiä tulostuksia ja skannauksia sain tehtyä.

Tänä aamuna sain tarpeekseni ja kuskasin laitteen myyjälle, Skanssin Giganttiin.
Menin sisään ovesta, jossa luki huollot ja palautukset. Sieltä kaveri ohjasi minut liikkeen puolelle. Joku nuori nörtti ryhtyi siellä palvelemaan minua seniiliä.

Kerroin hänelle tapahtuman kolmen viikon ajalta ja pyysin saada värkkiin takuukorjauksen.
Kaveri epäili, että tulostin on ihan OK. Kysyi millainen tietokone mulla on – kerroin.
Sitten sain luennon, että eivät he voi ottaa sitä takuuhuoltoon ilman maksua – koska vikahan oli minussa, ei heissä ja heidän laitteissaan. Jos toisin kannettavani sinne, niin he kyllä laittaisivat homman toimimaan. Palvelumaksua vastaan.

Minulla alkoi hiukan kiehua jäähdytysnesteet ja lievässä verenpaineessa ilmoitin selkeästi ja kuuluvasti, että pitäkää paskanne – ja omalta kohdaltani saatte pitää ne lopullisesti.

Tulevaisuudessa en osta enää Gigantista mitään – EN MITÄÄN!!!
Koska olin liikenteessä aamulla puoli tuntia liikkeen avaamisen jälkeen, niin kuulijakuntani oli valitettavan harvalukuinen.

Myös Epson-merkkiset tulostimet laitan boikottiin.

On se joskus hyvä päästä purkamaan paineita tuonne maailmalle näin korona-aikanakin!

Kun verenpaineeni oli laskenut kävin hakemassa toisen tulostimen Verkkokaupan myymälästä. Ja ihme kumma, tulostin ja tietokone alkoivat seurustella keskenään ilman mitään ongelmia. Joskus seniilinkin risukasaan paistaa aurinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti