torstai 20. tammikuuta 2022

Hullu, hullumpi, JOHTAJA

 Elämme ikäviä aikoja.

Kansan valitsemat ja itse itsensä valinneet johtajat pyrkivät sekoittamaan maapallon tilan. Ei riitä, että ilmasto sekoilee ja pandemia kiihtyy kiihtymistään.

Tämä KGB:n kouluttama pikkujättiläinen itäisessä naapurimaassamme pullistele ja uhoaa. Ukrainan rajalla keskitetään maajoukkoja, Itämerelle tuodaan laivastoa ja armeijan kuljetus koneet lentävät Suomen yli.

Mihin hän tällä pyrkii, se on epäselvää. Tuskin Putinkaan sentään täysimittaista sotaa haluaa. Yleensähän tällainen pullistelu epädemokraattisissa valtioissa (kuten venäjä ja Kiina) on tarkoitettu parantamaan johtajan suosiota kotimaassa. Vaikka suosiosta lienee turha puhua, oikein kait olisi kertoa, että tällaiset temput lisäävät kansalaisten pelkoa. Tulee välisinkin Stalinin ajat mieleen.

Ja herraonni on kadoksissa USA:ssakin. Ensin neljä vuotta umpihullun Trumpin valtaa. 

Nyt tämä maan historian vanhin presidentti antaa kerta toisensa jälkeen näytteitä seniiliytensä asteesta. Tähän saakka Joe-setä on kertonut, että jos Putin hyökkää, niin vastatoimet ovat valtavat. Nyt äijä lipsautti, että jos vaan pikkuisen hyökkää ja vaan hiukan tappaa, niin sehän kuluu asiaan – suurvallat on eri asia.

Ja meillä on sitten vasemmistolainen teinipääministeri. Hän pääsi oikein Reuterin haastatteluun. Ja ilmoitti siellä, että hänen pääministerikaudellaan ei Suomi Natoon liity.

Mitä helvettiä tämä nuoleskelee Putinin persettä. Sen olisi vasemmistolaiselta ymmärtänyt Neuvostoliiton aikakaudella.
Mutta Putin on puhdasverinen kapitalisti ja tyranni.

Vasemmistosossulla on pahasti asiat sekaisin.
Kyllä tästä Marinin hallituksesta pitäisi päästä pikaisesti eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti