maanantai 31. tammikuuta 2022

Hölmöläisten kaupunki - TURKU

Turun kaupunginhallitus kokoontui tänään tekemään tyhmiä päätöksiä.

No, jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.

Hallitus esittää valtuustolle, että perustetaan yhtiö Turun Raitiotie Oy tekemään suunnitelmaa raitiotien rakentamiseksi. Rahaa siihen on tarkoitus käyttää muutama miljoona euroa. Nämä vähällä järjellä varustetut heittelevät miljoonia muuallekin kuin kävelysiltoihin ja funikulaareihin.
Toivottavasti valtuustossa on hieman enemmän järkeä.


Tämän päivän päätös kuuluu näin:

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto hyväksyy liitteiden 1 ja 2 mukaisesti operatiiviseksi yhtiöksi perustettavan Turun Raitiotie Oy:n perustamissopimuksen ja yhtiöjärjestyksen.

Lisäksi kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että - yhtiön rahoitus toteutetaan suunnitteluvaiheessa oman pääoman ehtoisella yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon sijoitettavalla rahoituksella, - vuosittainen rahoitus osoitetaan talousarviossa hankkeelle kohdennetun investointimäärärahan puitteissa, - hankeyhtiö valtuutetaan päättämään raitiotien toteuttamiseksi tarvittavien suunnitelmien laatimisesta ja raitiotien mahdollisen toteuttamisen hankintamenettelyn valinnasta, - yhtiö raportoi suunnittelun etenemisestä kaupunginhallitukselle neljännesvuosiraportoinnin yhteydessä, - yhtiö saattaa raitiotien toteutussuunnitelman sen valmistumisen jälkeen kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi mahdollisen investointipäätöksen tekemistä varten ja - kansliapäällikkö oikeutetaan tekemään vähäisiä muutoksia yhtiön perustamisasiakirjoihin.

Äänestys oli 10-3, 1 tyhjä. Listaesitys hyväksyttiin.

Listaesitys:
JAA = Elo, Koivusalo, Jormalainen, Muukkonen, Achren, Weber, Rantanen, Aaltonen, Ruohonen, Arve ROsenlöf
EI = Rosenlöf, Niinivirta, Anttila
Tyhjä= Valkonen

Hallituksen sihteeristö sekoilee yhtä paljon kuin päättäjätkin. Rosenlöf on kirjattu sekä JAA-porukkaan että EI-ryhmään.
Tai sitten pormestari on muuttanut nimensä muotoon Arve ROsenlöf!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti