keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Alaskan palautus

Näin Unikeon päivänä, kun presidentin puolisoa ei heitetty Naantalissa vihreään veteen, vaikka hänestä unikeko tehtiin, mietteet lensivät muihinkin suurmiehiin kuin Jennin puolisoon.

Nimittäin Vladimir ensimmäinen suuri Putiniin, vaikka hän on monen muun päällikön tapaan lyhyen läntä maan taputtaja.
Putinhan on haikaillut hankkia alamaisuuteensa kaikki tsaarien hallussa pitämät alueet maapallolla.

Odotan jännittyneenä, milloin tämä herra ilmoittaa, että Alaskahan on kuulunut Venäjään ja venäläiset ovat sen ”löytäneet”. Löytö lainausmerkeissä, koska eskimot siellä asustivat ja valtaa pitivät siihen aikaan.

Kaupan syntyessä Alaska hedelmätön autiomaa ja amerikkalaiset ostivat tämän laajan alueen parilla miljoonalla dollarilla.
Näkisin, että Putinilla on oikeus ja jopa velvollisuus miehittää Alaska. Onhan se vanhaa venäläistä maaperää.

Sitten kun Amerikka valitsee Trumpin uudelleen presidentiksi, niin Donald varmasti lahjoittaa alueen Putinille huomenlahjaksi.
Onhan Trumpin kiitettävä Putinia siitä, että hänet valittiin aikoinaan pressaksi. Ja Putinin tuella hänet valitaan parin vuoden päästä uudelleen.

Tästä syystä Trump saa sitten aikanaan Nobelin rauhanpalkinnon, lahjoituksellaan hän esti kolmannen maailmansodan alkamisen. Siinä vaiheessa Putin hallitsee koko maapalloa ja hän henkilökohtaisesti valitsee kaikki palkittavat.

Voin minä kertoa muitakin tulevaisuuden tapahtumia, jos joku on niistä kiinnostunut.
Ei kyllä kannattaisi - sen verran lohduttomalta tulevaisuus näyttää.

Alaska tänään.
Kymmenen vuoden päästä kirjainmerkit ovat vaihtuneet...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti