keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Kanarialla!

 Viikonloppu meni pakatessa ja tsempatessa vaimoa, että kyllä hän sen lentomatkan kestää – ja hyvässä lykyssä lomankin.

Maanantaiksi luvattiin kunnon lumimyrskyä ainakin Helsingin suuntaan.

Juha oli vienyt automme jo lauantaina ja tuli meitä hakemaan maanantaina puolenpäivän jälkeen. Lähdimme kahden aikoihin kotoa. Juha ajoi Saloon ja minä siitä eteenpäin Helsingin lentoasemalle. Viimeiset 50 kilometriä olivat melkoista luistelua kitkoilla, kun tuulikin oli lähes myrskylukemissa.

Selvisimme perille ja sitten saimme muutaman tunnin jännittää, miten Juha pääsee Turkuun hakemaan Annan ja edelleen kotiin. Selvisivät!

Yövyimme GLO-hotellissa lentoasemalla. Se oli rauhallinen paikka ja unet olivat loistavat. Heräsimme ennen viittä ja rauhallisesti toimien löysimme siirryimme 13. päivänä portille 13, josta lähti lento nro 1304.
Lähtö tunnin myöhässä lumimyräkän ja tankkausongelmien takia.
Lento sujui hyvin ja ekariviltä pääsi välillä jaloittelemaan.

Lentoasemalla Ulla sai reippaan tytön viemään hänet vauhdilla pyörätuolin kanssa bussille.

Hotellimme on uusi tuttavuus Parque la Paz, mutta seutu on läpeensä tuttua. Parin korttelin sisällä on ainakin neljä hotellia, joissa olemme vuosien varrella lomailleet.

Pakettiimme kuuluu kolme ateriaa päivässä ja juomat. Kävimme iltaruualla. Seisova pöytä oli kyllä runsas mutta ei kovin herkullinen.
Juomia on kulunut minulla vähän. Ne kun pitää itse lorottaa hanasta. En ole oikein hyvä oluen valuttamisessa, lasi täyttyy, mutta vaahdolla. Ehkä se parempi näin urheilijanuorukaisella!

Tämä eka yö perillä oli alkuun vähän vaikea. Huoneistossamme ei ole jäähdytystä ja kosteassa lämmössä ei uni tullut silmänräpäyksessä


Tämän päivän aamulenkki. Kova tuuli hieman jäähdytti oloa.

Näkymä parvekkeeltamme.
Allas on niin onneton, että uinti saattaa jäädä. Siis vesi on viileää! 😋😖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti