perjantai 27. lokakuuta 2023

Ihmeparantuminen

Ota vuoteesi ja käy, totesi Jeesus yhdelle sairaalle pari tuhatta vuotta sitten. Käskyn saatuaan sairas poistui tervehtyneenä. Eli hänellä oli psykosomaattinen sairaus.

Veljeni vihjasi lukeneensa hampputuotteesta, joka on auttanut MS-potilaiden pärjäämiseen. Pakkohan siitä oli lukea ja tilata kuukauden kuuri kokeeksi.
Ulla on nyt syönyt kolme päivää näitä CBD-pillereitä.


Kun olin keittänyt hänelle tänään aamukahvit ja kutsunut hänet keittiöön, niin hän pysähtyi olohuoneessa kesken matkaa ja totesi, että ensimmäisen kerran vuosiin hän pystyi kävelemään rennosti ilman kipuja ja tasapaino-ongelmia.
Ja siitä syystä myös hänen asenteensa oli poikkeava. Normaaliaamuina menee tunti tai pari ennen kuin rouvan suusta tulee mitään positiivista.

Ja ainoa muutos on ollut näiden hamppupillereiden syönti!

Joillekin MS-potilaille on määrätty huumeita, ne vähentävät kipuja ja parantavat muutenkin elämän laatua. Mutta niitä kirjoitetaan hyvin niukasti. Kuulemma monet ovat alkaneet käyttää niitä viihdetarkoituksissa ja huumeillahan on herkästi taipumus aiheuttaa riippuvuutta.

Näistä hamppupillereistä on poistettu huumeiden vaikutus – näin ainakin mainosteksteissä kerrotaan.

Jos vaikutus on todellinen ja pitkäaikainen niin kyllä se minunkin elämääni parantaa. Omaishoitajana voin todeta, että ei se omaishoitajan työ ole ollut mikään kutsumusammatti minulle.

Enhän minä ensimmäisen vaimoni omaishoitaja ole virallisesti, mutta torellisesti kyllä!

Näitä minä syötän Ullalle.
Kun itsekin kärsin muustakin kuin vanhenemisesta, niin päätin alkaa käyttää näitä viikon kuurin kokeeksi.
Jos vaikka nopeus, voima, kestävyys, notkeus, kuulo, näkö ja ulkonäkö alkaisivat parantua! 😂


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti