keskiviikko 25. lokakuuta 2023

TurkuRastit

TurkuRastit Hirvensalossa.

Olipahan reissu!

Ensin oli vaikeuksia löytää lähtöön, sinne ei ollut minkäänlaista opastusta ja se sijaitsi K-pisteestä puoli km pohjoiseen – kartan ulkopuolella.
Ykkönen löytyi hyvin mutta kakkoselle mennessä iski paniikki, kun olin ihan kartan reunalla ja huimasi pahuksesti pudotus... Käännyin takaisin mutta 50 metrin jälkeen uskoin että rastini on etelässä.

Siinä vaiheessa otti niin pahasti päähän, että aloin miettiä miksi ihmeessä olen täällä. Ratamestari vaikutti jo silloin pahasti sadistilta!

Seuraavat rastit löytyivät kohtuullisesti, mutta jyrkkä ja liukas mäki alas neloselle oli vaikea fyysisesti ja varsinkin henkisesti.

Siitä eteenpäin oli kasille asti korttelisuunnistusta. Ysillä loppui korttelit ja saimme kiivetä vuoren rinteen ylös ja rastin leimaaminen vaati tasapainoa liukkauden ja jyrkänteiden takia. Jälleen tuli mieleen kysyä ratamestarilta millä luokalla hän on sadistien korkeakoulussa!


Ysiltä eteenpäin oli helpompaa maastoa. Rastilla 13 tein minuutin virheen, kun lähdin kiertämään oikealle.
Rastilla 14 tuli puolen minuutin pummi, mutta olen hiukan sitä mieltä, että kartta ei antanut oikeaa kuvaa maastosta. Samoin maalia ennen puuttui kartasta merkkejä.


Paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Sain tuloksen, vaikka minut olisi pitänyt hylätä koska, liikuin kielletyllä alueella kuutosrastin jälkeen.

 

Pitää kysyä, kuka oli ratamestarina. Ja jatkossa boikotoida tämän herran tekemiä ratoja!


Radalla oli pituutta 3,2 km. 
Nousua tuli 160 metriä.
Nousuprosentti taitaa olla suurin yli 60 vuotta kestäneellä urallani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti