keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Biohakkerin aamu

Ensimmäinen vaimoni naureskelee minulle, kun joka aamu astun vaa’alle, mittaan painoni ja rasvaprosenttini.

Sen jälkeen tutkin sekä Ouran että Garminin datan yöunista, unen aikaisesta sykkeestä, REM-unen ja syvän unen määrästä jne.
Tämän session jälkeen, joka kestää alle puoli tuntia, teen lopullisen päätöksen päivän lenkistä ja sen kestosta.
Luin tänään Hesarista jutun varsinaisesta biohakkerista Ilmo Strömbergistä, olen häneen verrattuna aivan ala-asteella itseni ja terveyteni seuraamisessa.

Alla leike Hesarin jutusta:

Strömbergin aamu on tarkasti ohjelmoitu. Hän noudattaa samoja rutiineja päivästä toiseen, jotta hän pystyisi mittaamaan itseään parhaalla mahdollisella tavalla.
Tänä aamuna rutiineja hieman sekoittaa toimittajan ja kuvaajan läsnäolo. Strömberg ei anna vieraiden häiritä liikaa vaan laittaa kirkasvalolasit päähänsä, sulkee silmänsä ja rauhoittuu meditaatioon pariksi kymmeneksi minuutiksi.
Vantaalaisen omakotitalon olohuoneeseen laskeutuu rauha, jonka hiljaisuutta rikkoo vain vaimea liukuhihnamainen ääni toisesta huoneesta, jossa biohakkerin avovaimo askeltaa kävelymatolla aamulenkkiä.
Meditaation jälkeen Strömberg punnitsee itsensä älyvaa’alla ja pesee hampaansa käyttäen samalla puhelimen sovellusta, joka tekee hampaiden harjaamisesta eräänlaisen pelin.
”Se vaati aika paljon duunia, mutta sain tehtyä sen.”
Sitten hän valmistaa aamiaiseksi rahka-annoksen, johon hän lisää marjoja, proteiinijauhetta, kreatiinia ja kuituja. Sitä lusikoidessaan hän tutkii kännykästään, miltä näyttää Aktiia-verenpainerannekkeen keräämä data.

Verenpaine näyttää olleen hyvä yön aikana, mutta meditaation aikana se vähän nousi. Syy saattoi olla vieraiden läsnäolossa. Oura-älysormuksen keräämän datan mukaan yön alin syke oli 53. ”Se on vähän korkea”, Strömberg toteaa tyynesti.
Ilmo Strömbergin aamurutiineihin kuuluu lisäravinteilla terästetyn aamiaisen...

Minulla on vielä runsaasti matkaa kohti täydellisen biohakkerin elämää.
Mutta nyt tiedän mitä pitää tehdä ja mitä minulta vielä puuttuu.
Siis tarkoitan mitä laitteita puuttuu - en sitä mitä puuttuu korvien välistä! 😕

Kuvakaappaus Hesarin jutusta.
Ilmo Strömberg meditoi kirkasvalolasit päässä aamun aluksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti