sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Kultaa ilman kunniaa

Tänään pääsin taas taistelemaan kullasta ja kunniasta Rogaining Sprint kisassa.

Vastahan se oli pari kuukautta sitten kun oli kilpa yösuunnistuksen osalta. Tänään talviversio samasta kahden tunnin sprintistä.
Kilpailu käytiin Ruissalon saarella. Sää ei suosinut, eilen meille luvattiin kovaa sadesäätä ja myrskytuulta. Onneksi taivaalta tuli vain ohuelti vettä, mutta tuuli oli kyllä kova.

Ja tässä tarina retkeilyn kulusta:

K-73: Kisa käytiin kolmella kartalle. Katsoin, että K:lta pääsisi maalin kautta 73:lle, mutta en uskaltanut lähteä, kun tuo polku ei vienyt ihan oikeaan suuntaan. tällä välillä oli kartan vaihto ja siitä ei ottanut Erkkikään selvää, miten ne polut siellä risteilevät
Joten tielle ja sieltä rastille. En saanut itseäni kiinni kartalta, joten jatkoin matkaa käymättä rastilla – kolmen pisteen takia ei kannata kuluttaa liikaa aikaa.


75-79-147 menivät hakemisitta. Jalkakin toimi kohtuullisesti.
147-157: Lähdin länteen ja tielle. Piti mennä Saarronniemeen, mutta jalka teki ilmoituksen, että juoksut on juostu. Käännyin ja hain rastin ja tein suunnitelman, miten jatko kävellen.

Se muodostui seuraavaksi: 799-166-148-72-159-M.

Pisteitä tuli vaivaiset 62 - huonoin suoritus noin viidessäkymmenessä rogaining-kisassa, joissa olen käynyt.

Mutta vika ei ollut vinttikammarissa (kokonaan) vaan jaloissa. Järkevintä olisi ollut jäädä pois kisasta, mutta ei näitä voi jättää väliin, jos henki pihisee!

Toisaalta - sarjavoitto olisi tullut heikommallakin suorituksella, olin sarjan ainoa osanottaja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti