lauantai 28. maaliskuuta 2020

Karanteenista karanteeniin


Eilen meille Ullan kanssa tuli kaksi viikkoa täyteen ulkomaanmatkalta tulosta. Joten se kahden viikon karanteeni päättyi. Mutta tämä ikään ja sairauteen perustuva karanteeni jatkuu määrämättömän ajan.

Vaimo on sitä mieltä, että meidän ei pitäisi ulkoilla lainkaan. Mutta seuraavassa lauseessa hän ilmoittaa, että Nauvoon suuntautuva matka luonnollisesti on sallittu. Ensi viikoksi on luvattu kylmää säätä ja mahdollisesti lumisateita, joten sinne emme ihan heti suuntaa askeleitamme.

Koronavirus sen sijaan kuristaa maapallon ihmispopulaatiota yhä pahemmin. Länsi-Euroopassa tilanne pahenee päivä päivältä. Sekä Italiassa että Espanjassa kuolonuhrien määrä lähentelee tuhatta
päivittäin. Samoin USA:ssa.
Kiinassa ilmeisesti tilanne alkaa jo helpottua, tosin niitten tietoihin voi luottaa yhtä paljon kuin Venäjän. 

Henkil
ökohtaisesti en tästä karenssista kärsi. Paitsi sen verran, että kaikki suunnistukset on peruutettu. Ei sekään pahemmin haittaa, kun kunto on päässyt repsahtamaan niin huonoksi, että juokseminen on vaivalloista tasaisella tiellä, saati sitten metsässä

Joten nyt olisi hieno mahdollisuus rakentaa kuntoa tulevaisuutta varten. Mutta kun ei uskalla repäistä kunnon lenkkiä, vanhus pelkää jotakin.
Vaikka en kyllä itsekään tiedä mitä pelkäisin. Muuta kuin ylämäkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti