keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

NATOon!

Venäjä on kohta kolme viikkoa pommittanut silmittömästi veljeskansansa Ukrainan rakennuksia ja ihmisiä.

Mitään järkevää syytä sodalle ja tappamiselle ei kukaan ole esittänyt. Jollei se ole Putinin pienessä päässä itänyt ajatus äiti Venäjästä. Jo Neuvostoliitto aikoinaan haaveili saada koko maapallo kommunismin alla Venäjän valtaan. Se ei onnistunut. Eikä tule Putinkaan onnistumaan.

Venäjä on maailman korruptoitunein valtion. Siellä kaikki perustuu yhteisen omaisuuden varastamiseen. Johto hyväksyy sen sisäpiirilleen. 

Tuloksen näkyvät sodassa. Aseistuksen uusimiseen tarkoitetut rahat ovat huvipursissa Välimerellä. Sotilaiden muonitukseen varatut kapitaalit ovat pankkitilillä Sveitsissä. Ja pätevät ihmiset johtamaan sotaa ovat lähteneet maasta. Koko homma on osaamattomien varkaiden puuhastelua.

Jos Putin tästä sodasta selviää hengissä ja jatkaa Venäjän johdossa, niin Ukrainan jälkeen pommien vastaanottajana on joku toinen naapurivaltio.

Suomi ei ole ehkä ensimmäinen jonossa, mutta meidän aikamme tulee. Koska Putinin jälkeen tulee seuraava kusipää johtamaan Venäjän ja naapurimaiden ryöstöä.
Ainoa tapa vastata ryssän hyökkäykseen, on liittyä Natoon.

Rautaa rajalle on ollut mottona jo isiemme ajoista lähtien. Jos oma rauta ei riitä, niin apu on sivistysmaiden liitosta.

Rautaa nämä idän barbaarit tottelevat!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti