sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Hylkiöpresidentti

 Venäjällä lienee maailman suurin armeija ja suurin budjetti sen pyörittämiseen.

Mutta kun kansaa johtavat korruptoituneet varkaat, niin niillä rahoilla on hankittu kiinteistöjä ja luxus-tuotteita, joilla voi prameilla Euroopan lomaparatiiseissa.

Venäjän armeijan aseistus on vanhanaikaista. Miehistön koulutus taistelemaan on ala-arvoista.
Ukraina on pärjännyt loistavasti isoa vastustajaansa vastaan. Maata ei ole valloitettu ja Venäjän tappiot ovat mittavat.

Nyt kun suuren ja mahtavan armeija on peräytynyt Kiovan esikaupungeista, on paljastunut hirvittävä kansanmurha. Siviiliväestöä on mestattu sadoittain kotikaduilleen. Ruumiit makaavat kaduilla kädet sidottuina selän taakse ja murhat ovat tapahtuneet niskalaukauksella.
Jo aiemmin venäläiset ohjukset ovat raukkamaisesti tuhonneet siviilikohteita, kouluja, sairaaloita, lastenkoteja ja ties mitä.

Ja tämän barbaarisen sodan päällikkö Putin lymyilee jossakin pomminkestävässä piilopaikassaan suurena johtajana. Hänen takanaan ovat hänen kanssaan Venäjän omaisuuden varastaneet oligarkit, aivopesty armeija ja poliisilaitos.
Myös vanhempi väestö on aivopesty sietämään tilanne.

Jos joku yksilö esittää julkisesti Putinin vastaisia ajatuksia, hänet suljetaan vankilaan vuosikausiksi.

Olen elämäni aikana tuntenut monia venäläisiä ihmisiä. Kunnon miehiä ja naisia. Heillä on vaan ollut taakkanaan vuosisatoja äärettömän huono herraonni.

Putin on tehnyt itsestään ja maastaan hylkiön. Tuossa tilanteessa Hitler ymmärsi tehdä itsemurhan. Putinista ei liene miestä edes siihen!

Toivon Putinille hidasta ja tuskallista kuolemaa. 

Kuvan copyright Ville Ranta / Iltalehti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti