keskiviikko 3. elokuuta 2022

Syytä juhlia - taas!

Hoitokoiramme Gaia vaatii kolme lenkkiä päivittäin. Ihme kyllä polveni on kestänyt ne lenkit kohtuullisesti, vaikka eläin tempoo voimalla eri suuntiin kun jotain erilaista tulee vastaan.

Vaikeimmat tapaukset ovat pyöräilijät, juoksijat, muut koirat, peurat, autot, mopot ja kaikki sähköllä liikkuvat kohteet. Kävelevä ihminen yleensä ei aiheuta pahempaa paniikkia.

Kaikissa näissä häiriöissä 25 kiloa teräksisiä lihaksia lähtee maksimivoimalla johonkin suuntaan. Siinä on repaleinen nivelkierukka koetuksella.

Yllättäen polvi on ne kestänyt ja viimeksi minua vaivannut akillesjänne on jopa parantunut. Kävelyni alkaa olla suhteellisen normaalia - hidasta tosin kun voimaa ei jaloissa vielä ole.

Aamukävelyn jälkeen kävin ajamassa tunnin lenkin sähköpyörällä. Se sujui hyvin.

Maija tuli käymään iltapäivällä kuohuviinipullon kanssa. Hän oli eilen tehnyt kaupan plantaasistaan ja saanut pullon kiinteistövälittäjältä.

Välittäjä oli BO LKV ja kauppa tehtiin pari kuukautta myyntisopimuksen teosta. Tosin välittäjän esittämää hintaa ei siitä saatu, mutta sen sisareni tiesi alueella tehtyjen kauppojen perusteella.


Kuvassa Maija, lasit, pullon kylki ja Ullan tekemät lohivoileivät.
Eikä tämä riitä - Maija lupasi viedä meidät vielä herkuttelemaan johonkin ravintolaan syksymmällä.

Tässä kuva vauhdikkaasta pyörälenkistäni.
Reipas etelätuuli teki sen, että tuuli pyöri ja tuntui siltä,
että mennen tullen oli vastatuuli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti