keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Toverit, barrikadeille!

On taas se aika vuodesta, kun mennään barrikadeille vaatimaan palkankorotusta. Kun neuvotella ei osata puolin ja toisin, niin ryhdytään lakkoon.
Laitetaan tehtaat seis ja uskotaan, että sillä tavalla kansantalous nousee ja mahdollistaa liian suuret palkat.

Nimittäin kyllä näillä nykyisilläkin palkoilla ammatti-ihminen toimeen tulee.


Tänään luin lehdestä, että opiskelussa saa tästä lähtien käyttää avukseen keinoälyä. Joten kansamme älykkyys ja osaamisen taso alkaa harrastaa syöksylaskua.
Toisaalta keinoälyn lisääntyminen saattaisi parantaa maailmaa.


Kun keinoäly hoitaa tulevaisuudessa neuvottelut työsuhteista ja palkankorotuksista, niin ne saattavat olla oikeamieliset, parantaa elämänlaatua ja tuoda työrauhan.
Kaikkein eniten toivon, että kyseinen älyn laatu ottaa hoidettavakseen kansakuntien johtamisen, lainsäädännän, tuomioistuimet ja hiljalleen kaiken mihin tarvitaan tasapuolista ajattelua.

Ihmisen osaksi jäisi tiettyjen työtehtävien tekeminen, joita robotit tms. eivät suostu tai halua oppia.

Sitten kun ihminen lopettaa senkin likaisen työn tekemisen, jota vaaditaan lisääntymiseen, niin maapallo voidaan testamentata tekoälylle.

Kun tekoäly riittävästi kehittää itseään, niin se toteaa, että parasta on, että se tuhoaa lopuksi itse itsensä ja jättää maapallon luonnon varaan. Muutamassa miljoonassa vuodessa meillä on jälleen kaunis ja vihreä maapallo.

Ilman ihmistä ja keinoälyä!
Sitä odotellessa…

Tässä esitetään lopun alkua...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti