maanantai 13. helmikuuta 2023

Vieraita avaruudesta

Tulipa pitkä tauko päivityksiin.

En voi vierittää syytä Venäjän tai Putinin niskoille, vaikka kyllä se perimmiltään sieltä johtuu.

Pohjois-Amerikan taivaalla on seilannut jumalattoman suuria palloja, suurin niistä on linja-auton kokoinen, väitetään. Ei sentään muodoltaan – muoto on tiettävästi ollut pallon muotoinen.

USA syyttää Kiinaa näistä, väittäen niiden olevan vakoilulaitteita.
Kiina vastaavasti väittää havainneensa puolisen sataa amerikkalaista vakoilupalloa Kiinan taivaalla viimeisen vuoden aikana.
USA pudotti kolme palloa viime päivien aikana ja yhden se on jo osittain tutkinut. Pallon materiaali on alkuperältään samaa, jota Kiina puolustusvoimat käyttävät.

Tällä perusteella niiden alkuperä on siis ratkaistu, mutta edelleen liikkuu myös huhuja, joiden mukaan laitteet ovatkin alkuperältään maapallon ulkopuolisten tänne toimittamia.

Jopa vähemmälläkin järjellä kuin lehdistön reporttereilla keskimäärin on, saattaa ymmärtää, että sivilisaatio, jolla olisi kykyjä ja tarvetta lähettää tänne Linnunradan laitamille laitteita, tuskin käyttäisi vakoiluunsa ilmapalloja!

Jos näitä alieneja on olemassa, niin ne taatusti hoitavat vakoilun niin, että me emme sitä huomaa.

Ja suotavaa olisi, että niitä on ja että ne ovat kiinnostuneita meistä. Ottaisivat pikaisesti haltuunsa maat ja kansat, lopettaisivat sodat, ylikuluttamisen ja saastuttamisen.

Mutta valitettavasti me joudumme jatkamaan näiden suuruudenhullujen putinien ja vastaavien alaisuudessa, kunnes maapallo on tuhottu!

Ilmapallot eivät ole peräisin kaukaisesta avaruudesta.
Mutta onko joukossamme jo sieltä peräisin olevia älyllisiä olentoja?
Kuvan copyright wikimedia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti