tiistai 18. lokakuuta 2022

Sotaan valmistautumassa

Nyt kun tämä maailman herruutta tavoitteleva psykopaatti Vladimir Putin on kusessa, niin pitää mitä miettiä mitä tapahtuu.

Kun maan hallitseminen perustuu korruptioon, lahjontaan ja kansalta sekä kaverilta varastamiseen, niin saattaa tyhmempikin ymmärtää, että se johtaa perikatoon.
Ammukset ja raketit alkavat loppua, uusia ei pysty valmistamaan, kun tekijät ovat sodassa tai jo ammuttuja. Perinteisin asein Putin saa selkäänsä pahemman kerran.

Mutta yksi ase on vielä varastossa. Neuvostoliitolla – ei kun Venäjällä – on enemmän atomipommeja kuin muilla yhteensä. Niillä voidaan ensin kokeeksi räjäyttää Kiova ja pari muuta ukrainalaista kaupunkia maan tasalle. Jollei Ukraina vieläkään ymmärrä antautua, niin räjäytetään koko maa taivaan tuuliin.

Biden ja kumppanit katsovat parhaaksi antautua ja Putin julistetaan maapallon yksinvaltiaaksi.

Puolentoista miljardin ihmisen kääpiövaltiot Kiina ja Intia kumartavat länteen ja luoteeseen kiittäen vapahtaja Putinia maapallon pelastamisesta demokratian kahleista.

Jo tämä ei ihan näin toteudukaan, niin minä olen treenannut juoksua.

Eilen tein kolmensadan metrin vetoja. Nopein niistä kuuden minuutin km-vauhtia. Pystyin ensimmäisen kerran tänä vuonna käyttämään molempia jalkoja tehokkaaseen ponnistamiseen.

Kun sota syttyy, ehdin ensimmäisten joukossa puolustamaan isänmaata itärajalle.
Kuten isäni aikoinaan.

Tässä kartta intervalleista.
Punaiset kohdat ovat vetoja, mitä punaisempi, se nopeampi.
Kiertosuunta vastapäivään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti