tiistai 9. helmikuuta 2021

Kreikan tiellä

Ex-pääministeri Matti Vanhanen tilasi valtionvarainministeriöiltä raportin maamme tilasta. Hän kysyi tilauksessaan, onko Suomi vielä Pohjoismaa.

Matti, joka on huomannut, että valtiolla on matti kukkarossa, ei ehkä kysellyt maantieteellistä sijaintiamme. Siihen kun ministerikään ei voi kovin paljon tehdä, vaikka kuuluisikin maalaisliittoon.

Ainoana hallituksen jäsenenä hän on huolissaan mihin tämä maa menee taloudellisesti, kun kansalaiset vanhenevat ja niille maksetaan järjettömiä eläkkeitä. Verojen maksajat sen sijaan vähenevät kiihtyvää vauhtia.

Siinä on päättäjien oltava huolissaan, varsinkin kun maata johtaa sossut, jotka tunnetusti kulkevat käsi toisen taskussa. Ja kumppaneina on vihreät ja vasemmistolaiset, joilta ei mitään kehittävää ei ole kukaan odottamassakaan.
Ministeriön raportti ilmoitti suorasanaisesti, että olemme Kreikan tiellä. Elintaso romahtaa, kun valtiota hoidetaan kuten hoidetaan.

Nyt on siis pakko esittää kysymys, että onko tilanne tarkoituksella menossa päin helvettiä. Tämä nykyinen hallitus ajaa kaikessa johtotähtenään maailman selviäminen ilmaston lämpenemisestä. Heillä on lapsenomainen usko, että Suomi alle promillen väestöosuudellaan voi pelastaa maailman.

Aika naivia!

Mutta siinä ollaan oikeassa, että pallomme ei kestä kahdeksaa miljardia ihmistä, joiden elintaso ja kulutus kasvaa hirvittävää vauhtia.

Elintasoamme voi kyllä huoletta alentaa. Mutta samalla pitäisi saada maapallon väestömäärä laskemaan muutamalla miljardilla.
Mahtaisivatko vihervassarit löytää siihen nopeaa ratkaisua?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti