keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Never say never

Turku Rogaining Night Sprint järjestettiin järjestettiin kotimaastossa. Itse asiassa asuntomme näkyy kartan vasemmassa alakulmassa. 

Tuttuudesta oli se haitta, että roggasin koko kisan suunnistuskartalla enkä päässyt laisinkaan nauttimaan korttelirallista.


Suunnistuskartalle veti vielä rasti 80, jossa sai käydä kolme kertaa ja kuitata joka kerta kymmenen pistettä - tosin välillä piti käydä jollakin muulla rastilla. Rastinumeron viimeinen numero kertoo rastin arvon - nollasta sai 10 points!


Tilanteeni oli mahtava käytyäni kolmannen kerran rastilla 80. Aikaa oli kulunut tunti kolme minuuttia ja pisteitä oli kasassa 64. MAHTAVAA!!!!!


Sitten lähdin kohti rastia 78 ja kaivoin taskustani yhden geelin ja 2 dl juotavan. Niitä nauttiessani en harrastanut suunnistusta ja pimeällä se kostautui. Olin aivan pihalla ja sahasin rastin ympäristössä saamatta kiinni kartasta, kun se löytyi oli kulunut 20 minuuttia.


Matka kohti rastia 175 alkoi. Löysin pohjoiseen vievän polun, mutta ohitin itään päin menevän påolun pikku kumpareen jälkeen sitä huomaamatta. Seuraavan kumpareen jälkeen lähti myös polku itään ja sitä seurasin. Jälleen alkoi sahausliike ja lopputulos oli se, että rasti ei koskaan löytynyt.


Lievästi masentuneena siitä, etten osannut lainkaan suunnistaa, päätin lähteä maaliin.

Kun sitten lähdin siskoni kanssa pois kilpailupaikalta kerroin hänelle, että yösuunnistus on osaltani loppu. Horjuminen pimeässä metsässä ei laisinkaan houkuttele enää.


Never again!!!!!!!!!!!


Jollei sitten ensi vuonna kun sarja vaihtuu...   ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti