torstai 18. marraskuuta 2021

Maskipakko?

Koronatartunnat ovat taas kiihtymisvaiheessa ja tartuntoja havaitaan päivittäin yli tuhat tuhatvuotisessa valtakunnassamme. Vaikka onhan tässä siihen tonniin vielä aikaa muutama vuosi.

Minä kun hoidan perheemme ulkoiset asiat – eli asioinnit ulko-oven tuolla puolen, niin olen viime päivinä käynyt useasti kaupoissa ja Varissuon postissa.

Skanssin Cittarissa lähes sataprosenttia kävijöistä käyttää kasvomaskia.

Myös Lidlissä käyttöaste on korkea.

Varissuolla käyn postissa eli R-kioskissa hakemassa Ullan tilaamia rättejä ja lumppuja. Siellä maskeja ei näy puolellakaan käyttäjistä. Väestössä on runsaasti mamuja ja muita vääräuskoisia. Hehän ovat yliedustettuina sekä koronaan sairastuneissa että kuolleissa, joten tämä ei yllättänyt.

Lisäksi olen käynyt tällä viikolla kaksi kertaa rengasliikkeessä.

Kaivoin talvirenkaat esiin ja yksi niistä oli tyhjä. Vein sen paikattavaksi maanantaina, siihen vaihdettiin venttiili. Tänään minun piti vaihtaa renkaat, mutta tämä rengas oli jälleen tyhjä. Joten kävin uudestaan siellä. Nyt löytyi renkaan kyljestä pieni reikä. Se oli niin ohut ja renkaan kyljessä, että sitä ei voinut paikata. Muistinkin keväällä renkaat vaihtaessani ottaneeni yhden renkaan kyljestä orapihlajan piikin. Jatkossa pitää väistellä naapurin orapihlaja-aitaa kaukaa!

Niin, täällä rengasliikkeessä maskin käyttö oli periaatteessa nolla. Mitäs siitä voitaisiin päätellä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti