lauantai 28. joulukuuta 2019

Alicante Orienteering Meeting

Jätin sairasvuoteeni ja lähdin ulkoilemaan oikeisiin suunnistuskilpailuihin.
Oli ilmoittautunut jo ennen lähtöäni kisaan, jossa suunnistetaan viisi kilpailua neljässä päivässä. Terveelle miehelle sehän oli helppo nakki?
nyt kun olen toista viikkoa sairastellut muutakin kuin meritautuia, niin jätin eilisen kisan juoksematta.  Tänään tapahtuma oli lähellä ja päätin oosallistua.
Liitteenä kartta ja reitti.
Kulkemani reittiviivan värityksen skaala on nyt sellainen, että kävelyvauhtikin on merkitty vihreällä. Maastopohja kivineen ja aluskasveineen teki liikkumisen toipilaalle vaikeaksi eikä nopeaa juoksua nähnyt paljoa muillakaan kisassa.
Mittakaava oli vieras 1:5.000 ja teki kanssa pikku tepposia.

K-1: En huomannut, että siellä oli K-piste, luulin sitä jonkun rastiksi. Joten matka ykköselle tuntui pitkältä.
1-2: Olisi kait kannattanut mennä polkua pidemmälle!
2-3: Mäen ylitys hitaasti ja varmasti. Notkossa olisi kannattanut vilkaista kompassia ja valita pohjoiseen menevä notko - tosin en tiheikössä nähnyt sinnekin johtavan notkelman. Maalissa tulostetussa lipukkeessa oli jo ilmoitus, että pummi (Time loss) oli 4:04. Jätte kiva!
3-4: Viivasta poiketen menin rastille notkoa pitkin, helppoa.
4-5: Mäen ylitys taas, ja suunta ei pitänyt. Kävin aika alhaalla, pummi 2.08.
5-6: Älytöntä horjumista ennen rastia, pummi 1.00.
6-7: Hitaasti ja varmasti. Pummi hidastelusta 1.05.
7-8: Ymmärsin valita polkureitin.
8-Maali: Aloin pikku hiljaa oppia tämän suunnistuksen salat ja automatiikka ei antanut mulle enää pummiaikoja. Kävin myös rastilla nro 16 vaikka se ei kuvassa näykään.
Iltapäivällä on sprintti - senkin jätän väliin. Huomenna uusi yritys, jos rohkenen mennä, Garmin nimittäin antoi tästä palautusajaksi 43 tuntia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti