keskiviikko 4. joulukuuta 2019

OHI ON!


Viime lauantaina pääministeri Rinne totesi, että hänen hallituksensa on täydellisesti toimintakykyinen.
Hallitus oli jo silloin myrskyn silmässä ja tänään täydellisesti toimintakykyisen hallituksen pääministeri joutui ilmoittamaan presidentille hallituksen erosta. 

Sinänsä tämä ei ollut mikään ihme eikä yllätys. Rinteen suusta on koko muutaman kuukauden ikäisen hallituksen pääministeriysajan suoltanut puolitotuuksia ja muita ihmeellisyyksiä.
Eduskunnassa kun ei saa sanoa, että pääministeri valehtelee, niin en sano minäkään.
Viimeisiksi sanoikseen pääministerinä mies totesi, että kepun on ilmoitettava hänelle epäluottamuksesta kirjallisesti. Tämä siksi, että hänen oikeusturvansa säilyy.
Lakimieheltä merkillistä tekstiä. 

Yrityksen toimitusjohtajan pitää nauttia yhtiön hallituksen luottamusta. Kun luottamus menee toimari voidaan irtisanoa, t
oimarilla ei ole siinä suhteessa oikeusturvaa.
Pääministerin on nautittava eduskunnan luottamusta – jos se menee, niin lähtee pääministeriyskin – kuten nyt kävi. Tässä suhteessa pääministerillä ei ole oikeusturvaa.

Sen olisi
Rinteen pitänyt lakimiehenä ja poliitikkona ymmärtää. Mutta ei ymmärtänyt. Eikä tainnut ymmärtää montaa muutakaan asiaa.
Ay-liike ja politiikka eroavat toisistaan. Rinne sai ay:ssä lakkoilla ja rettelöidä sydämensä kyllyydestä.
Hallituksessa pitäisi osata myös rakentaa.
Antti ei osannut, oli anti-rakentaja!

Seuraavana tulilinjalla olisi Pekka Haavisto, joka on sekoillut isis-lasten palautuksesta. Mutta hän ei joudu eroamaan, koska hallitus on muuttunut toimitusministeriöksi. 

Minun käsitykseni oli, että ministereiksi pitäisi valita rehellisiä suomalaisia. Ilmeisesti ne rehelliset suomalaiset ovat kuolleet jo sukupuuttoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti