keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Torreviejaan totuttelua


Tänään kipaisin aamulenkillä katsomassa rantaraittia itään päin ja paluumatkalla kiertelin hiukan katuja pitkin. Mutta niitä on paha juosta. Jalkakäytävät ovat kapeita ja kallellaan sinne tänne. Yksisuuntaista katua on helppo juosta vasten liikennettä, mutta katujen kapeus tekee sen hankalaksi. Autolla voisi ajaa järven rannan luonnonpuistoon, mutta olen hiukan laiska ajelemaan.

Päivällä menimme rantaan Ullan kanssa. Siellä oli paljon auringonottajia uimapuvuissaan rannalla. Lämpötila lähenteli kahtakymmentä astetta, aurinko paistoi eikä tuulikaan pahemmin haitannut. Meille riitti auringosta nauttiminen T-paita päällä.

Eilen:
Toinen yö tuli nukuttua. Sänky oli edelleen hieman vieras ja yöuni ei ollut paras mahdollinen.

Huushollissa ei ole kovin paljoa kaappitilaa ja mukana raahattujen varusteiden sijoittelu tuotti pientä ongelmaa. Kyllä kaikelle sentään paikka löytyi kun käytti mielikuvitusta.

Sää oli hieman pilvinen ja vähän viileämpi kuin eilen. En jaksanut lähteä lenkille.
Teimme pienen matkan Santa Polaan ja kävimme siellä suolajärvillä katselemassa lintuja. Vaaleanpunaisia flamingoja oli runsaasti. Samoin haikaroita, jalohaikarat ja yksi iso tunnistamaton haikara näkyi. 

Palattuamme kävimme rannan ravintoloissa syömässä. Enää en saanut Ullaa sinne kävellen, vaan teimme matkan autolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti