lauantai 2. toukokuuta 2020

"Kesä"mökillä


Huolimatta erittäin huonoista sääennusteista lähdimme aamulla ajelemaan kohti Nauvoa.
Matkalla auton ikkunaan tulikin pari sadepisaraa, mutta sen jälkeen päivä oli pilvinen, kylmä ja tuulinen. Kuten Vapun sää pitääkin olla.
Sadetta tuli vasta myöhään illalla.

Ajelin pyörällä Möljälle hakemaan riistakameran. Filmille oli tullut kurjen ja peuran kuvia, yksi kettukin oli vilahtanut ohi. 

Vappua juhlimme työn merkeissä. Puuhommaa, pihan siivousta ja ruuan laittoa. Sisätilojen järjestelyyn ja tarpeettoman tavaran pois kärräämiseen eivät voimat vieläkään riittäneet.
Sisätilojen lämmössä voi sentään lueskella nettiä. 

Kun Turkuun aikoinaan valittiin ensimmäinen naispuolinen kaupunginjohtaja, niin ajattelin että turhamaisten fallossymbolien rakentaminen loppuu.
Nyt Minna Arve komeilee kaikissa tuuteissa nunnamaiseen kampaukseen sonnustautuneena. Kuvaa katsellessa tulee sellainen ein Ulb-ilmiö. Se oli se kun Itä-Saksassa päämies Ulbricht aloitti TV-puheen, niin kului ein Ulb-yksikkö ja vastaanotin sammutettiin.
TV:tä en voi sulkea, kun en sitä katsele, mutta aikayksikön Arv kuluessa alan voida pahoin.

Huolimatta siitä, että korona tuhoaa Turun talouden totaalisesti, niin tämä Arve esittelee kolmeakymmentä miljoonaa ratapihan elämyskeskukseen, konserttitaloa Itsenäisyyden puistoon ja herra ties mitä muuta.

Fallos-kompleksiset miehet saavat yhdellä rakennelmalla miehisyytensä historian lehdille, mutta Arven pohjattomaan onkaloon uppoaa sukupolvien säästöt.

Pyydän ystävällisesti Kaarinan kaupunkia valtaamaan alueita Turulta ja siirtämään länsirajaansa pari sataa metriä eteenpäin. Samalla minusta tulisi kaarinalainen tarvitsematta vaihtaa asuntoa.
Suurkiitokset etukäteen.

P.S. Eipä tarvinnut tänään haukkua tyttöhallitusta, kun pääsi kuittamaan ajatuksiaan naiskaupunginjohtajasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti