maanantai 11. toukokuuta 2020

Testamentti


Näin koronan kruunun aikaan on hyvä muistaa, että emme ole kuolemattomia. 

Lukuunottamatta ehkä Putinia ja Trumpia, jotka tekevät kaikkensa saadakseen jatkoaikaa varaosilla. Putin alkaakin jo näyttää siltä, että paljon on kauneusleikkauksia tehty ja saattaa sillä olla jo muutama elektroninen osa kehossaan. Trumpilla ei vielä ole - ei ainakaan sellaisia, jotka parantavat älyllisiä toimintoja.

Mutta minulla ei ole moiseen varaa enkä usko olevani korvaamaton maailmankaikkeuden tulevaisuuden kannalta.
Testamenttia en ole tehnyt, mutta pikku hiljaa alan siirtää omaisuuttani seuraavalle sukupolvelle.

Jani tuli
venetrailerin kanssa Tampereelta Juhan luokse Airistolle. Ensin laskimme Juhan kanssa moottoriveneen veteen. Siinä vaiheessa kurvasi Jani paikalle. Minä ajoin trailerini ylös ja Jani peruutti omansa alas. 

Vaihto sujui sukkelasti. Illalla Ullan kanssa vitsaimme mökillä, kun alkoi tulla lunta taivaalta, että siinä se kesä meni. Laskettiin vene veteen ja nostettiin samana päivänä ylös. Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen.

Jani hurautti veneen Tampereelle
Näsinneulan juureen ja me jatkoimme Ullan kanssa Nauvoon. Kymmenvuotinen yhteinen taipaleemme veneen kanssa päättyi. Kyyneliä en huomannut vuodattaa!

Täysin veneettömiksi emme sentään jääneet. Meillä on täällä soutuvene ja siinä akkukäyttöinen perämoottori. Yhdellä latauksella ajelee hieman yli kymmenen kilometriä. Jos matka on pidempi, pitää ottaa airot esiin ja jatkaa kauramoottorilla.

Paatti on perillä Mustalahden satamassa Näsijärven rannassa.
Vasemmalla HD-partainen Janin appiukko ja vasemmalla miniä sekä nuorin lastenlapsemme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti