torstai 7. marraskuuta 2019

Pistesuunnistus

Eilen illalla pääsin taas karkeloimaan yösuunnistuksen merkeissä Suikkilan kaupunginosassa.

Lähtö kolmiosta kartan vasemmasta laidasta alhaalta.
Lähtö ei tapahtunut kovin vilkkaasti, olin ostanut päivällä uuden otsalampun ja leimasin itseni liikenteeseen ennen kuin sytytin lampun. Pari minuuttia meni ennen kuin sain sen toimimaan - siinä oli järjen valo sammumassa.
Sen jälkeen etenin haparoiden rastille 43 ja edelleen 45:lle.
Siellä sammui kaikki muu paitsi otsalamppu ja lähdin 180 astetta väärään suuntaan.
Sadan metrin juoksun jälkeen huomasin virheen ja jatkoin matkaa kohtuullisen hyvin ja reippaasti rasteille 52-33-36-55-42-54-25-32-56-35-46.
55-rastilta lähdettyäni se lamppu sitten sammui ja jouduin riisumaan hanskat kädestä ennen kuin sain sen taas toimimaan. Valkosormisuudesta kärsivänä viiden asteen pakkasessa se ei ollut kivaa. Sen jälkeen oli pakko lisätä kierroksia koneeseen, jotta saisin itseni ja käteni lämpiämään.
46:lla ajattelin, että ehdin hyvin käydä noukkimassa rastit 34 ja 55. Akilleksen vaurioittamaa nilkkaa alkoi siinä vaiheessa särkeä kovalla asvaltilla juokseminen ja päätin sitten hölkätä rauhallisesti 53-rastin kautta maaliin.
Neljä minuuttia jäi aikaa käyttämättä.
Hauskaa tämä on, vaikka aina ei kaikki mene ihan nappiin. Sijoituin silti puolen välin paremmalle puolelle nuorempiani kiusaten.
Kartta ja reitti (reittiviivan väri kertoo nopeuden, kun se on punainen, liike on erittäin hidas; vihreä tarkoittaa juoksua):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti