keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Kolmas maailmansota vältetty?


Tämä vähälahjaisen teini-ikäisen poikalapsen oloinen Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump yritti saada aloitetuksi kolmannen maailmansodan. Hän posautti taivaan tuuliin iranilaisen sotilaskomentaja Suleimanin ohjusiskulla.

Suleimani oli terroristi ja ansaitsi tulla ammutuksi, ei siinä mitään. Mutta Trump olisi voinut järjestää homman hiukan toisella tavalla.
Nyt Iran kosti terroristin kuoleman ampumalla kasan ohjuksia amerikkalaisten tukikohtiin
Irakissa. Ilmeisesti ne oli ohjattu tarkoituksella sellaisiin kohteisiin, että kuolonuhreja ei tullut, vaikka iranilaiset kertoivat alaisilleen, että 80 amerikkalaissotilasta oli saanut surmansa.

 Tällä ohjusi
skulla iranilaiset säilyttivät kasvonsa ja kun kukaan ei kuollut, myös Trump saattaa jättää iskun kostamatta. Toivotaan ainakin niin.

Jos sotatoimet eivät saa jatkoa, niin valitettavasti Trump saa jatko
a, toisen kauden USA:n presidenttinä. Amerikkalaiset keskimäärin ovat yhtä tyhmiä ja valistumattomia kuin heidän nykyinen presidenttinsä. He äänestävät selvällä äänierolla Trumpin jatkokaudelle.

Johan Jörn Donner sanoi 60-luvulla, että Amerikassa asustaa tyhmänpulskea, uhoava kansakunta. Jos Donner olisi silloin tiennyt jotain
Trumpista, hänen lausuntonsa olisi ollut jotakin paljon pahempaa ja häpäisevämpää.

Pitäisi oikein pyytää Jörkalta uutta
mielipidettä amerikkalaisesta kansasta ja varsinkin heidän johtajastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti