lauantai 11. tammikuuta 2020

Lentäminen on hengenvaarallista


Iranilaiset ystävämme pudottivat pari päivää sitten venäläisellä torjuntaohjuksella ukrainalaisen matkustajakoneen, joka oli valmistettu Amerikassa. 

Vaikka koneessa oli transponderi päällä, niin sitä Iranin puolustajat eivät havainneet. Sormi oli herkässä liipasimella, kun olivat itse neljä tuntia aikaisemmin lähettäneet ohjuspommeja amerikkalaisten tukikohtaan Irakissa. 

Aluksi rättipäät kielsivät jyrkästi, että heillä olisi ollut mitään asiaa koneen tuhoutumiseen.
Mutta kaikki tosiasiat ja havainnot todistivat, että koneeseen oli iskeytynyt ohjus, niin tänään sieltä tuli ilmoitus, että he olivat vahingossa ampuneet matkustajakoneen alas. Vajaat kaksisataa ihmistä kuoli, rauha heidän muistolleen.

Iranin päämies on soittanut Ukrainan presidentille ja pyytänyt tapahtumaa anteeksi. Ja ilmoittanut, että syylliset saavat ansaitsemansa rangaistuksen.
Islamilaisessa maailmassa se kait tarkoittaa sitä, että ampuja saa kuolemanrangaistuksen ja taivaaseen päästyään kolmekymmentä neitsyttä seurakseen.

Hyvä niin. Eniten ihmetyttää, että pari viime päivää Trump on ollut ihan hiljaa. Onko hänestä tullut diplomaatti ja valtiomies yhdessä yössä.
Vai onko hän pakkopaidassa
tai sairaalassa hoidettavana keuhkokuumeesta – tämä lienee todennäköisempää kuin muuntuminen yhdessä yössä valtiomieheksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti