perjantai 17. tammikuuta 2020

Suuriruhtinaskunta


Venäjän suuriruhtinaskunnan tsaari Vladimir Ensimmäinen Putin haluaa pitää maansa muodollisesti perustuslaillisena tasavaltana.
Vahvistaakseen sitä tsaari piti puheen, jossa kertoi miten hän johtaa maata
an tulevaisuudessa.

Hän kirjoittaa uuden perustuslain Venäjän Suuriruhtinaskunnalle. Sen mukaan
johdossa on kansan valitsema duuma, se saa valita perustuslain mukaan tsaarikseen Vladimir Ensimmäisen Putinin ja presidentiksi sekä pääministeriksi ihan kenet duuma haluaa. 

Perustuslakiin tulee kohta, jonka mukaan Putin toimii tsaarina mahdolliseen kuolemaansa saakka. Sen jälkeen hän nauttii ikuista suojaa syytteitä vastaan, joita ilkeämieliset ja länsivaltojen manipuloimat toisinajattelijat saattaisivat esittää. Samaa suojaa nauttii tsaari
n suku ja lähipiiri.

Ruhtinaskunnassa järjestetään
tulevaisuudessakin vapaita vaaleja. Tsaari nimeä itse kaikki ehdokkaat ja toimii myös ääntenlaskijana. 

Suuriruhtinaskunta tukee rauhan ylläpitämistä maapallolla. Rauhan turvaamiseksi tsaari kehittää puolustusvoimiaan ylivoimaisiksi kaikkia hyökkäysintoisia länsi- ja itämaita vastaan. Tarpeen tullen hän voi päättää puolustussodan aloittamisesta kaikkialla maapallolla ja tarvittaessa myös muilla planeetoilla.

Suuriruhtinaskunnan tutkimustyö tullaan valjastamaan sen eteen, että tsaari voisi saavuttaa kuolemattomuuden. Vaihto-osia on jo rakennettu ja testattu. Tämän vuosikymmenen loppuun mennessä uskotaan, että projekti kuolemattomasta tsaarista valmistuu. Jollei valmistu, tutkijoiden käy huonosti – todella huonosti.

Kuten kaikki ymmärtävät, tämä on pakina, ei mikään varma ennuste. Todennäköisyys toteutumiselle on noin 96 prosenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti