lauantai 20. maaliskuuta 2021

Bonnier boikottiin

Olen uskollisesti tilannut Tieteen Kuvalehti-nimistä julkaisua. Sitä kustantaa Bonnier Publications International.

Heidän tapansa on laskuttaa aina neljä numeroa kerrallaan kestotilaajilta. Ehkä se johtuu siitä, että sillä tavalla saa hämärrytettyä vuosikerran hinta.
Sain joulukuussa laskun tilausjaksolta, joka päättyy numeroon 1/2021. Maksoin sen saadakseni saman laskun tammikuun alun numeron mukana.

Otin yhteyttä lehden palveluun ja kysyin ystävällisesti, että onko heidän tapansa kokeilla yli seitsenkymppisilta kepillä jäätä – pahimmin dementoituneet varmasti maksavat laskun kiltisti kahteen kertaan. Samalla peruutin tilaukseni 8.1.2021. Sain vahvistuksen11.1.21 ja ilmoituksen, että tilaus päättyy tilausjakson loputtua.

En lehden numeroita tavaile lehden kannesta – luen jutut sisäsivuilta. Lehden tulo kyllä jatkui, mutta ajattelin, että haluavat palvella asiakastaan töppäystensä jälkeen.
Yllätys oli suuri, kun pari viikkoa sitten sain laskun numeroista 2-5/21. Tein tietysti reklamaation ja minulle kerrottiin, että numero 1/21 oli toimitettu minulle jo joulukuussa ja peruutukseni astui voimaan vasta numerosta 5/21 alkaen.

Lähetin heille kirpeät terveiset, kerroin, että kaikki yhteistoiminta Bonnierin kanssa päättyy tähän ja pyrin kertomaan heidän toimintatavoistaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman laajasti!

Tästä se alkaa!

Siis minä ainakin boikotoin tätä yritystä elämäni loppuun asti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti