keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Possun niskaa ja samppanjaa

Eilen Ulla lähetti minut kauppaan ostamaan tarjouksessa ollutta possun niskaa. Kilohinta oli hiukan yli kolme euroa ja pienin pala, jonka löysin, painoi runsaan kilon.

Tänään se laitettiin pataan porkkanoiden, sipulien ja runsaiden mausteiden kanssa. Kuusi tuntia se oli uunissa ja syötiin Annabella-perunoiden kanssa.
Ai että oli hyvää.

Kalliiksihan se tuli, kaikkien tilpehöörien kanssa kokonaishinnaksi tuli yli viisi euroa.
Hiukan mieltä lämmitti se tosiasia, että siitä tulee loistavaa ja lihaisaa kastiketta vielä kahdelle aterialle. Annoksen hinnaksi siis tuli alle yksi euro.

Jos koronakaranteeni jatkuu vielä pari vuotta niin mihin näiden säästöjen kanssa joutuu? Pitänee jatkossa ostaa ruokajuomaksi Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old samppanjaa.
Voit tutustua tarkemmin tähän mielijuomaani sivustolla https://www.veuveclicquot.com/en-int/our-champagne/champagne-extra-brut-extra-old-2

Tämä ruokajuomana nostaa vähäsen aterian hintaa! 😜


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti