keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Koronarokotus

Toista viikkoa sitten sain viestin, että tänään klo 11.35 minulle olisi tarjolla koronarokotus.

Aloin välittömästi soitella Turun koronapuhelimeen, jotta Ulla saisi samalla kertaa rokotuksen.
Numeroon vastasi automaatti, joka kehotti painamaan ykköstä ja kakkosta ja kertoi, että kaikki puhelut nauhoitetaan. Parin minuutin jälkeen vastaajan yksinpuhelu päättyi ja puhelu katkesi kuin seinään.

Muutaman kerran jälkeen liitin näppäinten paineluun myös vahvoja suomalaisia erisnimiä – niitä joissa on mukavasti r-kirjaimia. Toivoin hartaasti, että ne menevät nauhalle ja ilmestyvät laaduntarkkailijan korviin.

Tuskastuneena tähän lähetin viikonloppuna omalääkärille viestin ja kysyin voisiko hän auttaa Ullan ajan saamisessa. Hän vastasi maanantaina ja kehotti soittamaan uudelleen siihen koronanumeroon.

Eilen aamulla tasan kello kahdeksan soitin numeroon. Nyt se automaatti ilmoitti puhelun lopuksi, että he soittavat takaisin niin pian kuin mahdollista. Kahden tunnin jälkeen sieltä tuli soitto ja hyvin ystävällisesti palveltiin sekä annettiin Ullalle aika samaan aikaan kuin minulle.

Tänään sitten kävimme rokotuksella. Meihin laitettiin Comirnaty-merkkistä rokotetta. Sitä suositellaan erityisesti yli 70-vuotiaille.
Toinen annos annetaan vajaan kolmen kuukauden päästä.

Tämä annettiin rokotuksen jälkeen käteen.
Kuten huomaat, olen pessyt kynnenalustani.
Peukalon kynnen alla ei ole multaa eikä turvetta eilisen suunnistuksen jäljiltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti