maanantai 29. maaliskuuta 2021

Elämäni lyhyin autonomistus?

Vuosi sitten ostin uuden auton, Seat Aronan.

Olimme juuri tulleet Espanjasta ja koronan takia tulevaisuus matkailumielessä oli erittäin epävarmaa.
Vuosien varrella olemme käyneet parikymmentä kertaa Playa de las Americaksessa ja se sijaitsee Aronan kunnassa. Siksi kerroinkin tutuille, että enää ei tarvitse mennä Teneriffalle, riittää kun menen pihalle, astun Aronaan ja aistin siellä Espanjan tunnelman.

Pari viikkoa sitten auton myyjä K-Caara lähetti minulle sähköpostia ja pyysi varaamaan ajan vuosihuoltoon. Koska huollan auton paremmin kuin itseni, varasin ajan ja se on 30.3.21 klo 14.15.

Soitin huoltoon ja kysyin kuinka kauan huollossa mahtaa mennä. Tarkistivat asian ja kertoivat, että autolleni ei ole varattu huoltoa. Kerroin miten varaus oli tehty ja huoltopalvelijakin ihmetteli asiaa, sillä Aronaan ensimmäinen huolto pitää suorittaa vasta kahden vuoden kuluttua.
Joten peruutin huollon, jota ei edes ollut olemassa.

Sitten kysyin, miten huoltonne vastaa noin yleisellä tasolla sinne lähetettyihin sähköposteihin. Nimittäin olin lähettänyt tarjouspyynnön kuukausi sitten rikkoontuneen etusäleikön vaihdosta. En saanut kahden viikon sisällä vastausta, joten lähetin sen uudelleen toiselle huoltoneuvojalle. Ei vastausta siihenkään.

Huoltoneuvoja sanoi, että heiltä on yksi mies lähtenyt huollosta, jospa se mennyt hänelle!
Kerroin näiden kahden nimet, olivat molemmat edelleen työsuhteessa.

Aloin hieman kiihtyä tässä vaiheessa. Kysyin, miten on mahdollista, että mitään ei vastata kyselyihin. Keskustelukumppanini kertoi, että sähköposteja voi tulla jopa kymmenen tunnissa, ei niihin kaikkiin ehdi vastaamaan.

Siinä vaiheessa aloin olla kuuma kuin hellan koukku ja kerroin rehellisen mielipiteeni K-Caaran toiminnan tasosta ja kerroin, että mieleeni ei tule muuta ratkaisua kuin vaihtaa teidän myymänne rakkine pikaisesti sellaisen yhtiön autoon, jolla toiminnot ovat edes jollakin tasolla.
Myyjä pahoitteli laimeasti tilannetta.

Vaimo kun kuunteli keskusteluni, kysyi puhelun jälkeen, että pitääkö sinun tosiaan vaihtaa vuoden vanha auto toiseen. 

Totesin, että PITÄÄ!

Arona suhteellisen uutena ja puhtaana Nauvon parkkipaikalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti