keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Musta keskiviikko 2.


Tänään meni kaikki asiat hieman pieleen.

Aamulla lähdin hiukan raskain jaloin suunnistamaan.
Ensimmäinen murhe tuli, kun iskin jalkani jonkin juurakon alle. Lensin vauhdissa nurin, mutta mitään isompia tuntemuksia en saanut. Paitsi kisan jälkeen, kun kävin suihkussa.
Havaitsin, että varvas oli aivan musta ja pikku hiljaa alkoi sitä myös särkeä. Lienee nivel hivenen vaurioitunut.

Myös tänään pääsimme suunnistamaan rannan tiheissä pensaikoissa, joissa eteneminen on lähes mahdotonta. Ja suunnistaminen todella vaikeaa. Pummasin kahta peräkkäistä rastia, molempia noin viisi minuuttia.
Aiheutin kyllä hyvän olon tunteen yhdelle ihmiselle. Kaukon avovaimo Aino voitti minut kisassa muutamalla minuutilla, joten jotain hyvääkin tästä päivästä jäi hänelle mieleen.

Iltapäivällä menimme Ullan kanssa kauppareissulle. Samalla kävimme MacBurgerill
a. Se taisi olla Ullan ensimmäinen visiitti hampurilaispaikassa ulkomailla. BigMac-ateriani tuotiin pöytään. Minulla oli iso kokismuki ja kun olin laittanut sen pöydälle ja aloin hamuta varsinaista ruokaa, niin tönäisin vahingossa juomani pöydän reunalta lattialle. Vaikka refleksini ovat salamannopeat, niin muki tyhjeni lähes kokonaan ennen kuin sain sen pelastettua. Taisi olla minullakin viimeinen hampurilaisateria hetkeen.

Eikä ne vastoinkäymiset tuohon loppuneet. Kainalon alapuolella kyljessä ja käsivarressa oli iso punainen ihottuma, joka alkoi kutiamaan valtavasti. Se on ilmeisesti paikallisen männyn mittarimadon aiheuttama. Sain varmaan sellaiseen kosketuksen pusikossa ja se aiheuttaa vaarallisia ihottumaoireita. Joutuessaan esim. silmiin madon terävien piikkien poisto on todella vaikeaa. Kortisoonivoiteella on kutina alkanut laskea vuorokauden käytön jälkeen.

Laitetaanpa liitteeksi tämän päivän ja eilisen suunnistuskartat.

Ylempi tämänpäiväinen ja johdonmukaisesti alempi eilinen:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti