maanantai 6. huhtikuuta 2020

Töissä koko yön


Kesällä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun jäin eläkkeelle.

Siitä huolimatta tein koko viime yön töitä. Olin tullut autolla pohjoisen suunnasta Seinäjoelle. Oli vähän kiirekin, kun olin tehnyt treffit asiakkaan kanssa meidän hallille, jossa koneemme olivat. Marru oli myös paikalla ja asiakkaat tulivat sopimuksen mukaan. He olivat hankkeissa ostaa valtavan isoa listoituskonetta, joka meillä oli varastossamme. Koneessa oli yksiköitä, joiden paikkaa voi vaihdella tarpeen mukaan.

Koeajoimme heidän kappaleitaan ja mielestäni onnistuimme oikein hyvin. Asiakkaamme porukan vetäjä teki koko ajan muistiinpanoja koneen toiminnasta ja työn laadusta.

Heräsin joskus aamuyöstä tähän uneen, kävin pissalla ja jatkoin nukkumista. Mutta niin jatkui unikin. Joskus viiden aikoihin havahduin jälleen unesta. Olin edelleen myymässä konetta. Asiakas antoi minulle kirjallisen palautteen testeistä. Ne olivat ruotsiksi. En kaikkea ymmärtänyt, mutta sanoma oli se, että koneemme oli kelvoton. Lähtivät pois eivätkä siis ostaneet konetta.

Aamulla kun heräsin
lopullisesti, niin katsoin mitä mieltä Oura-sormus oli myyntikeikastani. Se väitti, että uneni laatu oli ihan hyvää ja sitä oli tullut riittävästi.

Ei Oura tiennyt kuinka pahasti se otti meikäläistä pattiin, kun kauppaa ei syntynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti