sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Vuoden 2020 matkustaminen

Amerikkalainen vakoiluyhtiö Google (jatkossa G) auttaa ja vakoilee sinua ja minua herkeämättä. Ainakin jos teet kännykällä jotain toimintoa. Nyt se lähetti raportin siitä mitä olen G:n mielestä tehnyt viime vuoden aikana.

G kertoo, että tammikuussa olen lähinnä liikkunut Torreviejan ympäristössä Välimeren rannikolla. Myös Murciassa kävin. Eteläisin paikka oli Aguilas, vanha kaupunki rannikolla. Sen muistan oikein hyvin. Siellä pidettiin kv. suunnistuskilpailut ja minulla oli kunnia voittaa H65-sarjan kilpailu siellä. Olin käynyt myös Murcian kaupungissa – se on alueen suurin kaupunki, Helsingin kokoinen kylä.

Helmikuussa kävin sisämaassa Yeclan ja Elchen kaupungeissa. Ja edelleen rannikko Torren lähistöllä oli suosiossa. Erityisesti G painottaa paikkaa Svenska Hörnet. Kävimme ravintolassa kerran jos toisenkin, erityisesti sieltä jäi mieleen sill och nubbe.

Maaliskuu antoi meille pitkän ajomatkan. G muistaa meidän käyneen seuraavilla paikkakunnilla: Torrevieja, Valencia, Figueres, Ranskan läpi G päästi meidät ilman mainintaa paikkakunnista ja ensimmäinen kylä sen jälkeen oli Neuenburg Am Rhein.
Seuraavina Mannheim, Burgdorf ja Puttgarden Saksassa. Tanskan G ohitti ilman mainintaa. Ruotsissa kävimme Ängelholmissa ja Mjölbyssä. Tukholman G ohitti kokonaan.
Suomessa olimme sitten koronakaranteenissa, paikat Turku ja Nauvo.

Huhtikuu ja korona: Turku, Parainen, Nauvo ja Paimio pääsivät vakoilijan papereihin.

Toukokuussa Paimio tipahti listalta, muuten kaikki samat.
Kesäkuu: Turku, Kaarina, Parainen, Nauvo, Raisio ja Lieto.
Heinäkuu: Turku, Kaarina, Nauvo, Parainen, Korppoo, Urjala ja Tampere.

Elokuu: maailma laajeni valtavasti, Turku, Kaarina, Nauvo, Parainen, Raisio, Lieto, Rusko, Marttila, Pöytyä, Säkylä, Urjala ja Tampere.
Syyskuu: Turku, Kaarina, Nauvo, Parainen, Mynämäki, Paattinen, Tarvasjoki, Karinainen, Kyrö (Maijan kanssa pyöräillen syntymäkotiani katsomassa), Yliskulma, Hämeenkyrö ja Tuuri. Vietimme kyläkaupassa Ullan tasavuosia.

Lokakuu: Alavus, Orivesi, Suinula, Tampere, Kaitarainen, Piikkiö, Turku, Kaarina, Nauvo ja Parainen.
Marraskuu: maailma kutistui, Turku, Kaarina, Parainen, Kaarina, Raisio ja Naantali.
Joulukuu: Turku, Kaarina ja Paimio.

Se oli siinä. Tänä vuonna saattaa olla, että reviiri kutistuu edelleen. Mutta ei sitä tällä iällä enää niin kauheasti kaukokaipuuta ole. Korkeintaan parempia juoksuilmoja ilman jäätiköitä!

Pitäisikö muuttaa G:n asetuksia ???Ei kommentteja:

Lähetä kommentti