keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Street Orienteering Kaanaa

Sain tämän word-ohjelman asennettua tabletilleni, joten jatkossa en tarvitse kannettavaani enää mihinkään.
Ehkä kuitenkin. Kaksisormijärjestelmä näppäimistöllä on huomattavasti nopeampi kuin yhdellä etusormella naputtelu.

Näin Loppiaisena, kun Jeesus-pojan syntymää on juhlittu syömingeillä ja juomingeilla, on ihan oikein ja terveellistä päättä juhlat suunnistamalla Kaanaanmaalla.

Tosin tämä Kaanaa on Raisiossa - siellä missä takavuosina oli asuntonäyttely. Se tapahtui niinä aikoina, jolloin Suomi voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa jääkiekossa. Ainakin siitä päätellen, että asuntoalueelta löytyy ainakin Sakunpiha, Jerenpiha ja Villenpiha, Raipesta, Esasta, Hannusta ja Markosta puhumattakaan.

Koko syksyn on saanut näitä pimeitä suunnistuksia tehdä korttelirastien tyylillä. Tänään palattiin rogaining-suunnistuksen pariin. Rastit olivat kallioiden päällä ja liukasta oli - suorastaan saatanallisen liukasta huonojalkaiselle. Ja jalassa oli 600 km asvaltilla juostut Sarvat - niissähän ei nastat enää olleet yhtään sen paremmat kuin tossujen päällä olleen kunto.

Rasti 43 löytyi hyvin, mutta parikymmentä metriä rastin jälkeen muistin, että rastin tunnuskin piti ottaa muistiin, siis takaisin.

53 oli taas liukkaan mäen päällä ja jyrkänteillä sai heilua hengensä kaupalla. Rata jatkui 24-21-22, tämän rastin ohi juoksin ja jouduin palaamaan taas, nyt 50 metriä.

Jatko: rasti 54 kamalan jyrkänteen päällä -31-42-56-33-46-26-36-35-51. viimeisellä rastilla oli taas henki menossa halvalla, rastille johti jyrkkä, liukas kuru - ylös meno vaikeaa ja alastulo hirvittävää.

55 oli helppo nakki. sen jälkeen uskoin ehtiväni noukkia vielä rastit 41 ja 44.

Hyvin ehdin, aikaa jäi käyttämättä 1,5 minuuttia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti