torstai 28. tammikuuta 2021

Paluu Naantaliin

Kolmen viikon tauon jälkeen ehdin taas Street-O suunnistukseen. Vaikka ei tauko johtunut kiireistä vaan siitä, että sateella en voi suunnistaa, kun en näe mitään.

Nyt oli pakko mennä. Kisa nimittäin järjestettiin Naantalissa. Lähtö ja maali olivat noin viisisataa metriä asunnosta, jossa viihdyin 26 vuotta alkaen 1986.

Street-O suunnistetaan pimeässä ja kartanluku puolisokealle on hieman hankalaa otsalampun valossa. Tutut maastot ja polut helpottivat tehtävää oleellisesti.
Piti vain katsoa kartalta rastipisteen sijainti, kääriä kartta rullalle ja juosta.

Lähdöstä lähdin tuttuun suuntaan ja poikkeuksellisesti poimin ensimmäiseksi kymmenen pisteen rastin – niitä kun en normaalisti hae, vievät liikaa aikaa pisteisiin nähden.

Matka jatkui ja rasti 55 oli vanhan kotikadun Mertatien alapäässä. Sitten rastille 26 ja sieltä takaisin kujaa pitkin Mertatielle. Sen verran rauhoitin vauhtia, että ehdin havaita, että entisen asuntoni autotallin edusta oli muuttunut kaatopaikaksi.

Jatkoin matkaani tuttuja katuja pitkin. Suunnistus sujui mallikkaasti aina rastille 53 saakka.
Vilkaisin tehtävää, siellä kysyttiin, onko rastipisteessä kasvihuone, trampoliini vai vene.
Näin kasvihuoneen edessäni mutta en trampoliinia sivullani. Joten vastasin väärin ja siinä hulmahti 50 pistettä taivaan tuuliin ja 12 sijaa tuloslistassa.

Aikaa jäi käyttämättä kuutisen minuuttia, mutta olin sen verran hapoilla, etten viitsinyt lähteä hakemaan rastia 33.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti