keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Tuomio

Yhdysvaltain historian huonoin presidentti (määritelmä ei ole minun vaan Arnold Schwarzeneggerin, mutta olen samaa mieltä) sai tahtonsa läpi ja maassa teloitettiin naisvanki ensimmäisen kerran 70 vuoteen.

Nainen oli tappanut viimeisillään raskaana olleen naisen, leikannut lapsen vatsasta tarkoituksena ottaa lapsi itselleen. Olen kyllä samaa mieltä, että moisesta teosta kuolemantuomio on oikeutettu.

Myös muissa länsimaissa voisi palauttaa kuolemantuomion käytäntöön. Sellaisen taparikollisen, joka syyllistyy törkeisiin rikoksiin eikä osoita kykyä muuttaa tapojaan, ansaitsee likvidoinnin. Miksi elättää sellaista olentoa yhteiskunnan varoilla ja sitoa siihen runsaasti voimavaroja? 

Kun Trump hyväksyy kuolemantuomion, niin varmasti hän hyväksyy sen, että kuolemaan tuomitaan myös henkilö, joka korkeassa asemassa ollessaan lietsoo kansaa kapinaan kohteenaan maailman vanhin demokratia.
Hirteen, kuuluisi Trumpin oma käsky omassa diiliohjelmassaan.

Minun tuomioni on tuskin lainvoimainen USA:ssa.
Joten Trump jää henkiin. Mutta kuinka moni kuolee, kun hänen villitsemänsä heikkolahjaiset barbaarit jatkavat kapinointiaan valtameren tuolla puolen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti